Cine sunt cei cinci sportivi care s-au culcat cu peste 34.000 de femei. De la vedeta playboy din Formula 1 la Diego Maradona. Cum arată baschetbalistul care s-a culcat cu 20.000 de femei

07.09.2022, 18:26

De la vedeta playboy din Formula 1 până la Diego Maradona însuși, vom face o trecere în revistă a cinci sportivi celebri care susțin că s-au culcat cu peste 34.000 de femei în timpul vieții lor. Cum arată baschetbalistul care s-a culcat cu 20.000 de femei. “Să ai o mie de femei diferite este destul de mișto, este ceea ce am învățat în viața mea. Am aflat (de asemenea) că a avea o singură femeie de o mie de ori este mai satisfăcător”.

V-ați întrebat vreodată ce au în comun Tyson Fury, Antonio Cassano, James Hunt, Diego Maradona și Wilt Chamberlain? Toți sunt cunoscuți pentru dragostea lor pentru sex. Cei cinci celebri, susțin că au făcut sex cu 34.000 de femei.

Aruncăm o privire asupra a ceea ce au spus – sau a ceea ce s-a spus despre ei, potrivit dailystar.co.uk.

Tyson Fury (500)

Pornind de la capătul listei, campionul la categoria grea Fury a făcut sex cu 500 de femei. El a făcut această dezvăluire pentru Boxing News Online înainte de meciul său împotriva lui Wladimir Klitschko din 2015.

“Singurul lucru pe care îl regret în viață este că am făcut sex înainte de căsătorie. Dacă aș putea șterge asta, atunci viața mea ar fi practic perfectă. Regret toate mizeriile pe care le faci cu oamenii. Cred că am făcut sex cu peste 500 de femei, mai multe, nu știu, am pierdut numărătoarea”, a spus el.

În timp ce în 2011, el a postat un tweet în care susținea că partidele sălbatice de sex l-au ajutat să-și îmbunătățească condiția fizică și tonusul muscular. El a scris: “Sfaturi sănătoase mult sex îmbunătățește condiția fizică și tonusul muscular! Nu este ceva ce ai tendința să auzi de la un antrenor personal, dar îl vom ține minte”.

Antonio Cassano (700)

După ce și-a sfidat educația dură pentru a deveni fotbalist profesionist, fostul star de la Real Madrid și Inter Milano a învățat cum să se bucure de toate avantajele faimei și ale averii – și de femei.

Legenda Italiei a căpătat rapid reputația de a se bucura de un stil de viață de playboy, natura sa promiscuă și afacerile cu femei fiind bine cunoscute printre fanii fotbalului.

Un pasaj din autobiografia lui Cassano scoate la iveală cât de mult îi plăcea să se distreze între așternuturi. În vârstă de 40 de ani, acesta a afirmat că s-a culcat cu 600-700 de femei până la vârsta de 25 de ani, inclusiv cu aproximativ 20 de celebrități. El a adăugat că deseori “juca un meci grozav după ce făcea sex”. Din nou, nu sunt sfaturile obișnuite de antrenament pentru un sportiv profesionist, dar asta e.

James Hunt (5.000)

Cunoscut ca fiind cel mai mare playboy din F1, James Hunt a fost renumit pentru cuceririle sale sexuale. Starul britanic a fost iubit nu doar pentru stilul său de pilotaj neînfricat, care l-a făcut să câștige campionatul piloților în 1976, ci și pentru personalitatea sa colorată și aspectul său de lothario.

Se pare că s-a culcat cu un număr incredibil de 5.000 de femei de-a lungul vieții sale, inclusiv cu 35 de hostess British Airways în zilele premergătoare victoriei sale la singurul titlu de campion de Formula 1.

The Times a vorbit cu unul dintre cei doi fii ai săi, Freddie, în 2016, care a vorbit despre imaginea de playboy a tatălui său și despre consumul de droguri. El a spus: “Nu pot garanta pentru numărul de femei, dar știu că tata nu era un drogat. Îi plăcea doar să se dezlănțuie la petreceri. Lua cocaină, dar nu era un cocainoman”.

Diego Maradona (8.000)

Legenda argentiniană Diego Maradona a avut mai multe amante decât era cazul înainte de a muri în 2020. Potrivit fostului său șofer, Pietro Pugliese, câștigătorul Cupei Mondiale din 1986 s-a culcat cu 8.000 de femei – doar cât timp a fost în Italia.

Maradona a abordat numărul de femei cu care a fost implicat atunci când a vorbit despre fosta soție Claudia Villafane: “Am fost îndrăgostit de Claudia, dar nu eram un sfânt”, a spus el. “Și au fost câteva femei frumoase. Oh, atât de multe!”

În 2012, El Diego a început să se întâlnească cu bomba blondă Rocio Oliva, cu aproximativ 30 de ani mai tânără decât el. S-au logodit în 2014, dar s-au despărțit patru ani mai târziu. Maradona ar fi dat-o afară din casa pe care a cumpărat-o pentru ea în urma unui conflict.

Wilt Chamberlain (20.000)

Eroul NBA Wilt Chamberlain, pasionat de sex, deține mai multe recorduri în baschet – dar nimic nu se apropie de afirmația sa potrivit căreia s-a culcat cu 20.000 de femei.

Celebru, Chamberlain este singurul jucător care a marcat 100 de puncte într-un singur meci din NBA. În cartea sa din 1991, “A View From Above”, Slam Hunk susținea că s-a culcat cu un număr de 20.000 de femei în timpul vieții sale.

Ulterior, el a spus: “Nu mă laud. Nu văd toate aceste partide de amor ca pe un fel de cucerire. Ideea de a folosi cifra a fost să arăt că sexul a fost o mare parte din viața mea, așa cum baschetul a fost o mare parte din viața mea. Acesta este motivul pentru care am fost singur”.

Chamberlin a abordat din nou exploatările sale din dormitor în timpul unei apariții la Late Night With Conan O’Brien în 1997. O’Brien l-a presat pe starul de 1,80 m cu privire la afirmațiile sale, afișând un grafic glumeț cu un număr fals al numărului total al cuceririlor sale.

“Credeam că motivul pentru care m-ai invitat la această emisiune a fost acela de a-mi obține un premiu de la consiliul de administrație al școlii”, a glumit Chamberlain. “Pentru că, de câte ori mă văd oamenii acum, ei spun ‘A început la 15 ani, acum are 55 de ani’. Deci, să vedem, 20.000 împărțit la 365…’. Îi pun pe gânduri!

“Dar, totuși, în ceea ce privește partea serioasă a acestor lucruri, numărul a fost pentru a face o declarație despre ceva. Ideea era să spună că sexualitatea conduce lumea. Pentru bărbați, crezi că a avea 1.000 de femei diferite este foarte tare.”

Într-un interviu acordat cu puțin timp înainte de a muri, Chamberlain a spus “Să ai o mie de femei diferite este destul de mișto, am învățat în viața mea. Am aflat (de asemenea) că a avea o singură femeie de o mie de ori este mai satisfăcător”.

citește și...