Cine o ajută pe Dana Rogoz în creșterea copiilor. ”În perioada pandemiei a fost mai complicat”

22.03.2022, 13:46
Cine o ajută pe Dana Rogoz în creșterea copiilor. ”În perioada pandemiei a fost mai complicat”
Cine o ajută pe Dana Rogoz în creșterea copiilor. ”În perioada pandemiei a fost mai complicat”

Actrița Dana Rogoz, în vârstă de 36 de ani, a făcut dezvăluiri despre familia sa. Vedeta a explicat cine o ajută în ceea ce privește creșterea celor doi copii pe care îi are împereună cu regizorul Radu Dragomir, în vârstă de 55 de ani. ”În perioada pandemiei a fost mai complicat”, a mărturisit Dana Rogoz într-un interviu.

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a anului 2020. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir. Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a mai fost căsătorit o dată și are și un copil, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea, cea pe care a părăsit-o pentru a-și trăi povestea de dragoste cu cea cunoscută multă vreme drept ”Abramburica”.

Dana Rogoz a explicat, pentru click.ro, cine o ajută în creșterea celor doi copii ai săi. Vedeta a mărturisit că apelează uneori la ajutorul mamei sale, însă în peruioada de pandemie de coronavirus acest lucru a fost mai dificil.

Cine o ajută pe Dana Rogoz în creșterea copiilor. ”Avem și o studentă, la care apelăm din când în când”

”În mod evident, soțul meu, Radu… Mă ajuta și mama, mai ales când era Vlad mai mic. Dar acum, în perioada pandemiei, a fost mai complicat, până nu s-a vaccinat, era într-o catergorie de risc. Am încercat să evitam să ne întâlnim prea des. Tot timpul Vlad era posibil purtător că abia mergea la școală”, a declarat Dana Rogoz pentru sursa anterior citată.

”Cu mama ne vedeam în anumite contexte și nu a putut să ne mai ajute atât de mult. Alți bunici Lia nu a mai prins, din păcate. Avem și o studentă, la care apelăm din când în când, dar mai rar că trebuie să ne potrivim la program. Altfel, noi doi ne împărțim acest timp cu copiii. Când el are treabă mai multă stau eu cu ei, când știe că eu am ceva de făcut stă el”, a adăugat actrița.

 

citește și...