Cine i-a făcut avansuri Elenei Chiriac. ”Punea mâna pe piciorul meu, n-ai cum s-o uiți”

14.06.2022, 11:19
Cine i-a făcut avansuri Elenei Chiriac. ”Punea mâna pe piciorul meu, n-ai cum s-o uiți”
Cine i-a făcut avansuri Elenei Chiriac. ”Punea mâna pe piciorul meu, n-ai cum s-o uiți”

Elena Chiriac, în vârstă de 20 de ani, a fost prezentă ecent în platoul emisiunii moderate de Cătălin Mărruță la postul de televiziune Pro TV, unde a făcut numeroase dezvăluiri. Aceasta a explicat că nu a avut o relație cu Cucu de la ”Noaptea târziu”!, dar a mărturisit ce vedetă din showbiz i-a făcut avansuri.

Elena Chiriac a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor, cea roșie, de la show-ul ”Survivor România 2022”. Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Finalista de la ”Surrvivor România”, Elena Chiriac , a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”,  de la Pro TV, unde a explicat că nu a avut o relație cu Cucu de la ”Noaptea târziu”, așa cum s-a speculat. De asemenea, Elena Chiriac a dezvăluit și ce artistă celebră din showbiz i-ar fi făcut avansuri.
Cine i-a făcut avansuri Elenei Chiriac.

Cine i-a făcut avansuri Elenei Chiriac.  ”E una dintre cele mai sexy femei pe care le-am cunoscut vreodată”

La emisiune, Elena Chiriac a răspuns și întrebărilor telespectatorilor, iar una dintre ele a fost “Cine ți-a făcut avansuri la Survivor România?”, iar răspunsul acesteia a fost Emil Rengle: “M-a invitat să dorm lângă el”.

Elena Chiriac a dezvăluit că și o vedetă din showbizul românesc i-a făcut avansuri, și anume Anna Lesko: “Punea mâna pe piciorul meu, n-ai cum s-o uiți pe Anna Lesko. Uite cât de bună e. E una dintre cele mai sexy femei pe care le-am cunoscut vreodată”.

Despre presupusa relație cu Cucu de la ”Noaptea târziu”, sportiva a declarat: ”Cred că a existat o neînțelegere, mai ales că eu eram în Survivor. Suntem în continuare prieteni, nu ne-am pupat, nu a existat așa ceva. Mi-a spus că e confuzie și că nu a negat-o. Nu am avut o relație”.

citește și...