Cine i-a ales numele de scenă lui Randi. ”A fost o idee de-a lui și mi s-a părut senzațională”

15.08.2021, 16:25
Cine i-a ales numele de scenă lui Randi. ”A fost o idee de-a lui și mi s-a părut senzațională”
Cine i-a ales numele de scenă lui Randi. ”A fost o idee de-a lui și mi s-a părut senzațională”

Cântărețul Randi, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit cine i-a ales numele de scenă sub care este cunoscut de public. Artistul, pe numele său real Andrei Ropcea, a a atins culmile celebrității alături de Marius Moga cu trupa Morandi, fiind unul dintre cei mai longevivi artiști de pe piața muzicală românească.

Randi a acordat un interviu pentru life.ro, în care a făcut numeroase dezvăluiri.

Printre altele, acesta a explicat și cine i-a ales numele de scenă. Numele real al lui Randi este Andrei Ropcea.

Cine i-a ales numele de scenă lui Randi.  ”Ne gândeam ce nume de scenă să am și cum să-l includem în proiectul nostru”

Randi a povestit că Marius Moga, fostul său coleg, a fost cel care a venit cu ideea numelui său de scenă: ”Pe la 21 de ani stăteam cu Moga în studio și ne gândeam ce nume de scenă să am și cum să-l includem în proiectul nostru, care era în fașă atunci! A fost o idee de-a lui să-mi spun Randi și mi s-a părut senzațională, ca orice idee ce avea legătură cu mine și cu scena! Eram atât de înfometat de scenă și de a reuși în muzica ușoară, încât orice discuție despre asta, îmi făcea inima să iasă din piept!”. Randi a vorbit și despre relația sa cu Marius Moga, alături de care a cunoscut succesul cu trupa Morandi: ”Cred că orice relație e presărată cu tot felul de experiențe! Evident că stând mult unul lângă celălalt, am avut și contradicții și puncte diferite de vedere care duceau la conflicte, dar asta e doar uman! În prezent nu colaborăm ca atunci, însă viața e plină de imprevizibil”.

Despre perioada Morandi, Randi a spus: ”Nu am simțit ca am făcut vreun sacrificiu în toată această perioadă! Din anul acela și până acum mi-am trăit visul și aș fi aproape ipocrit dacă m-aș lamenta! Evident că am dormit în dube mai mult decât în pat și apoi, când am devenit internaționali, am dormit în aeroporturi și avioane mai mult decât în hotel, însă toate astea făceau parte din visul meu și îmi dădeau energie creatoare! Nu vreau să spun că e ușor să nu dormi, să faci un duș la scenă și apoi să ieși direct în fața oamenilor, cu zâmbetul pe buze și plin de energie, însă pasiunea pentru un lucru, de cele mai multe ori, e un element compensator și un motor care nu moare niciodată!”.

citește și...