Andrei Ștefănescu, adevărul despre divorțul de mama fiului său. “Nimeni nu știe exact ce se întâmplă în spate”

01.07.2021, 09:02
Andrei Ștefănescu, adevărul despre divorțul de mama fiului său. “Nimeni nu știe exact ce se întâmplă în spate”
Andrei Ștefănescu, adevărul despre divorțul de mama fiului său. “Nimeni nu știe exact ce se întâmplă în spate”

Andrei Ștefănescu a vorbit deschis despre motivele care au dus la divorțul de Antonia, mama fiului său. Prezentatorul de la Antena Stars s-a destăinuit în platoul emisiunii “Xtra Night Show”. 

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat amiabil la notar și au păstrat o relație frumoasă de dragul micuțului lor. Deși a trecut aproape un an de la despărțire, Andrei nu s-a mai implicat în nicio relație amoroasă. Cu toate acestea, el nu exclude posibilitatea să se căsătorească a treia oară.

De ce a divorțat Andrei Ștefănescu

”Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer, viața e atât de scurtă, de frumoasă, atât de frumos e să guști de toate experiențele, te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel”, a spus Andrei Ștefănescu, în direct, la Antena Stars.

Andrei Ștefănescu a recunoscut că a fost și vina lui atunci când s-a despărțit de Antonia. Solistul a spus că o problemă ar fi constat în faptul că nu au avut timp de vacanțe în cuplu, lucru care a dus la o ruptură.

”Eu am luat lucrurle exact cum au fost, lucrurile s-au întâmplat, se întâmplă în viața noastră, îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învățat din fiecare experiență pe care o am. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”, a mai spus Andrei Ștefănescu la Xtra Night Show.

Cu cine are o relație Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu

Antonia, fosta soție a cântărețului Andrei Ștefănescu, trăiește o nouă poveste de dragoste. Aceasta are o relație cu un fost concurent la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”. Este vorba despre Vincenzo Aiello, care este nepotul lui Joshua Castellano. Antonia a confirmat relația cu Vincenzo.

”Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am “etalat” în online, să spun așa. Suntem discreți”, a declarat Antonia despre Vincenzo Aiello, pentru Spynews.

citește și...