Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. ”Am niște probleme de rezolvat, altfel nu aș fi plecat”

31.08.2020, 08:48
Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. ”Am niște probleme de rezolvat, altfel nu aș fi plecat”
Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. ”Am niște probleme de rezolvat, altfel nu aș fi plecat”

O nouă eliminare la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”.  Concurenta care a părăsit competiția este Bianca.

Favoriții săptămânii la emisiunea ”Puterea Dragostei” au fost Alexandra și Cristian. În urma voturilor concurențil.or din casa ”Puterea Dragostei”, doi concurenți au fost în pericol de eliminare. Este vorba despre Nicos și Bianca.

Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, a anunțat că favoritul săptămânii este Cristian Comănici. Acesta nu a intrat în posesia premiului de 1.500 de euro, dat fiind că acesta a fost acordat unui cuplu din competiție, însă și-a putut proteja casa.

Astfel, pentru că Nicos a fost protejat de Cristian Comănici, concurenta care a părăsit competiția a fost Bianca, anunță kanald.ro.

Bianca a mărturisit că ea a cerut să fie votată pentru eliminare, dat fiind că are niște probleme de rezolvat în țară.

“A fost o experiență de neuitat. Cred că orice concurent ar trăi intens aici. Am niște probleme de rezolvat, altfel nu aș fi plecat”, a declarat Bianca.

Mona și George au luat premiul de 1.500 de euro

Cristina MihaelaDorobanțu, moderatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, a anunțat în cadrul ediției de sâmbătă seara că s-a împlinit o lună de la începerea noului sezon. Cum la început s-a spus că se va acorda un premiu de 1.500 de euro cuplului favorit, Cristina Mihaela a oferit detalii în acest sens.

Dat fiind că în cadrul emisiunii s-a declarat un singur cuplu, premiul pentru cuplul favorit al emisiunii a mers către Mona și George.

„Premiul de 1.500 de euro se va acorda direct acelui cuplu”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

”Noi vrem în acest sezon să încurajăm și mai mult cuplurile. De ce nu v-ați declarat cuplu înainte de 27 august? În această săptămână favoritul nu va primi premiul de 1.500 de euro. Am spus că în fiecare lună vom premia cuplul favorit al lunii. Nu am spus că este un premiu extra”, a completat Cristina Mihaela Dorobanțu.

FOTO: capturi video kanald

citește și...