Raluca Munte, despre o posibilă revenire la ”Puterea Dragostei”. A fost concurentă în primul sezon

30.08.2020, 10:39
Raluca Munte, despre o posibilă revenire la ”Puterea Dragostei”. A fost concurentă în primul sezon

Raluca Munte a fost concurentă în sezonul 1 de la ”Puterea Dragostei”. Aceasta a fost întrebată despre o eventuală participare în cel de-al treilea sezon al show-ului matrimonial.

Raluca Munte este o tânără din Cluj care a participat în primul sezon de la emisiunea ”Puterea Dragostei. Pe durata competiției, Raluca a avut două relații, însă s-a despărțit de ambii concurenți cu care a încercat să aibă o legătură.

Raluca Munte a avut in sezonul 1 de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei” doua relatii: a fost mai întâi cu Adrian, apoi cu Ricardo.

În prezent, Raluca Munte s-a întors în brațele fostului ei iubit, notează wowbiz.ro.

Raluca Munte a fost luată la înrtrebări de fanii ei de pe rețelele de sofcializare în legătură cu o eventuală participare în cel de-al treilea sezon de la ”Puterea Dragostei.

”Bună, Ralu, ce mai faci? Ne este dor să te mai vedem la ”Puterea Dragostei”, i-a transmis un internaut.

Răspunsul Ralucăi Munte a venit imediat.

”Sunt foarte bine! Nu măî mai văd într-o astfel de emisiune în momentul de față”.

Al treilea sezon de ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...