Cine este noua concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”

09.11.2020, 15:56
Cine este noua concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Cine este noua concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”

O nouă concurentă se va alătura show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzat de postul de televiziune Kanal D.

După eliminarea lui Emy Alupei de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, o nouă concurentă își va face apariția la emisiune, începând cu data de 11 noiembrie. Cea care se va alătura show-ului este cântăreața Xonia, potrivit click.ro.

“Sunt foarte emoționată și, în același timp, mă bucur enorm să fiu aici, alături de voi!”, a declarat Xonia.

Xonia a avut probleme de sănătate care i-au transformat chipul

În urmă cu ceva timp, Xonia a apărut în public cu fața umflată, transformarea fiind pusă de mulți pe seama faptului că artista și-ar fi făcut operații estetice. Acum, vedeta arată la fel ca înainte de perioada în care a avut probleme de sănătate care i-au transformat chipul. Vedeta a spus ce s-a întâmplat și cum a reușit să se vindece.

”Am zis că am o problemă de sănătate cronică. Am avut niște efecte adverse la un medicament. Nu vreau să intru în detalii despre anumite momente prin care eu am trecut. La un moment dat o să povestesc, doar când sunt eu pregătită, să pot ajuta și alte persoane care au probleme asemănătoare”, a declarat Xonia de curând.

Artista a explicat că acum se simte foarte bine și că este foarte concentrată pe starea sa de sănătate.”Acum sunt mult mai bine, am întrerupt acel tratament și am căutat alte metode de a fi sănătoasă. Meditații și schimbarea alimentație. M-am regăsit spiritual prin tot ce mi s-a întâmplat, consider că a fost un ”cadou” din partea lui Dumnezeu pentru că m-a trezit să văd care sunt lucrurile importante în viață, de care am uitat. Mai exact, sănătatea. Pentru că este adevărat că dacă nu ai sănătate, nu poți face nimic în viață, dar noi mereu zicem că nouă ni se poate întâmpla, dar iată că se întâmplă. Dar acum sunt bine. Eu cred că singuri ne îmbolnăvim și singuri ne putem vindeca, căci riscul de a mă îmbolnăvi există. Dar important este să îți schimbi gândirea și cum vezi lucrurile”, a mai declarat Xonia.

 

citește și...