Ce spune Ramona Bădescu despre al doilea copil. ”Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut”

19.12.2020, 11:59
Ce spune Ramona Bădescu despre al doilea copil. ”Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut”
Ce spune Ramona Bădescu despre al doilea copil. ”Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut”

Ramona Bădescu a vorbit despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta a afirmat că și-a dorit dint6otdeauna să aibă o fetiță.

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie. Vedeta are un băiețel împreună cu actualul ei partener de viață. Ramona Bădescu a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre eventualitatea de a mai avea un copil.

„Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut. Am trăit într-o familie unită, dar nu am găsit bărbatul potrivit care să facă în așa fel încât să creăm o minune, un copil!”, a declarat Ramona Bădescu, citată de spynews.ro.

Ramona Bădescu, despre rolul de mămică

Ramona Bădescu a vorbit și despre băiețelul ei, mărturisind că este foarte fericită în rolul de mămică.

„Mă ocup de băiețelul meu care este visul vieții mele. Sunt bine, sunt fericită. Nu am nicio problemă. Și Dumnezeu mi-a dat un băiețel cuminte”, a declarat vedeta.

„A fost mai greu când l-am alăptat. Ce e al tău e pus deoparte, eu sunt convinsă că am trecut prin încercări multe, dar am câștigat cu greutate ce mi-am dorit dintotdeuna: un copil, o familie”, a completat aceasta.

 Ce spune Ramona Bădescu despre partenerul ei de viață

Ramona Bădescu nu a oferit prea multe detalii despre bărbatul din viața ei și nici nu s-au afișat împreună la evenimente.

Vedeta a explicat, pentru revista Viva, de ce păstrează misterul în ceea ce-l privește pe bărbatul din viața sa.

”Dintre noi doi, eu sunt persoană publică! El nu face parte din showbiz, iar eu întotdeauna mi-am trăit viața personală într-un mod rezervat, cu respect pentru partenerul meu. Nu s-a ivit momentul potrivit pentru a ne expune împreună, dar nu este vreun mister. Este atât de frumos ceea ce trăim acum, încât vrem să păstrăm pentru noi şi să ne bucurăm din plin de această perioadă. Dar, adevărul este, de fapt, că eu sunt foarte geloasă şi nu vreau să îl expun!”, a declarat Ramona Bădescu.

citește și...