Livian de la ‘Puterea dragostei’, implicat într-un scandal de proporții cu băieții din casă! Reacția lui Nelson Mondialu

20.04.2020, 12:22
Livian de la 'Puterea dragostei', implicat într-un scandal de proporții cu băieții din casă! Reacția lui Nelson Mondialu
Livian de la 'Puterea dragostei', implicat într-un scandal de proporții cu băieții din casă!

Livian de la ‘Puterea dragostei’ a fost implicat într-un scandal de proporții cu băieții din casă. Tânărul a dat detalii despre incidentul dintre el, Turcu, Andi și Cătălin.

Livian de la ‘Puterea dragostei’, implicat într-un scandal de proporții cu băieții din casă!

“Video respectiv, cu bătaia, e din câte am înțeles o bătaie din București. Nu-mi aparține. O să aibă loc o discuție în emisiune. S-a rezolvat. E altceva. Trebuie lucrat cu cap. Nu mă interesează, eu îi fac cu capul și dacă vor îi fac și în ring. Noi suntem într-o emisiune și trebuie să fie totul făcut la psihic. Uite că s-a ajuns și la bătaie, la poliție, oamenii nu au mai venit în emisiune.

Eu o să fac și un clip, când o să se difuzeze toate chestia asta și în emisiune, în care o să zic toată părerea, toată gândirea și cum am gestionat tot. Când te afli într-o emisiune trebuie să dai dovadă de cap. În următoarele zile o să vedeți amenințări și lucruri urâte din partea lor”, a povestit Livian de la ‘Puterea dragostei’.

Tatăl său, Nelson Mondialu, a intervenit și s-a arătat deranjat de faptul că fiul său i-a ascuns anumite aspecte despre scandalul cu băieții din casa ‘Puterea dragostei’.

‘Sunt nervos pe tine. Am intrat în posesia tuturor clipurilor astea îbregistrate. De ce nu ai spus că te-a amenințat la hotel?’, a spus Nelson, la Kanal D.

citește și...