Cine este iubita lui chef Cătălin Scărlătescu! Juratul de la ‘Chefi la Cuțite’ a dat din casă: ‘Nu pot sta singur cuc’

23.12.2020, 11:00
Cine este iubita lui chef Cătălin Scărlătescu! Juratul de la 'Chefi la Cuțite' a dat din casă: 'Nu pot sta singur cuc'
Cine este iubita lui chef Cătălin Scărlătescu! Juratul de la 'Chefi la Cuțite' a dat din casă: 'Nu pot sta singur cuc'

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România și, datorită acestui fapt, a strâns și mii de fane în mediul online.

Despre Cătălin Scărlătescu se știa că este un adevărat cuceritor, dar a încercat mereu să își țină relațiile amoroase departe de ochii lumii.

Recent, într-un interviu pentru Antena Stars, acesta a dezvăluit că este într-o relație și a oferit câteva detalii despre femeia care i-a furat inima.

Cu cine se iubește chef Cătălin Scărlătescu

‘Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Pentru că nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație’, a spus celebrul bucătar pentru Antena Stars.

Juratul de la ‘Chefi la cuțite’ a mărturisit că relația pe care o are în prezent este destul de serioasă. În plus, el a recunoscut că cea mai lungă relație a lui a fost de cinci ani, dar care s-a terminat din cauza lui.

‘De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu sunt de foarte mult timp. Ce e drept, la relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Și-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată’, a mai spus acesta.

citește și...