Cine este Inés de Ramón, fotomodelul surprins fiind afectuos cu Brad Pitt

17.11.2022, 20:00

Duminica trecută, instantaneele au ieșit la iveală și au stârnit tot felul de zvonuri și teorii. Brad Pitt a fost văzut cu o femeie care a asistat la concertul lui Bono, fostul vocalist al trupei U2, în Los Angeles, California. Femeia în cauză este Inés de Ramón, un fotomodel american, iar toată presa vorbește deja despre o presupusă idilă între cei doi.

Brad Pitt are un nou interes romantic în Ines de Ramon.

O sursă apropiată elvețianei de 32 de ani, creatoare de gusturi din industrie, a declarat pentru PEOPLE că ea și Pitt, în vârstă de 58 de ani, “se întâlnesc de câteva luni”, transmite marca.com.

“Brad este foarte îndrăgostit”

De Ramon, care lucrează pentru brandul de bijuterii Anita Ko, a fost fotografiată alături de actorul premiat cu Oscar duminică, la Orpheum Theatre din Los Angeles, unde au asistat la un concert al lui Bono.

Și, potrivit sursei, “Brad este foarte îndrăgostit” de Ramon, care s-a despărțit de soțul ei, Paul Wesley, starul din Vampire Diaries, la începutul acestui an.

“Nu este o relație exclusivă”

“S-au cunoscut printr-un prieten comun. Ea este foarte drăguță”, adaugă sursa din interior.

O sursă apropiată lui Pitt confirmă pentru PEOPLE că cei doi “au început recent să se întâlnească”, dar notează: “Nu este o relație exclusivă”.

“Ines este drăguță, amuzantă și energică. Are o personalitate grozavă. Lui Brad îi place să petreacă timp cu ea”, spune această din urmă sursă din interior.

Pitt și de Ramon au fost fotografiați duminică alături de cuplul căsătorit Cindy Crawford și Rande Gerber în culisele spectacolului.

Actorul din Bullet Train era îmbrăcat lejer cu un pulover gri, blugi albaștri și o pălărie maro cu boruri largi, în timp ce de Ramon purta un top alb sub o jachetă cu model, finalizând look-ul cu o pereche de pantaloni negri ajustați și cizme coordonate.

Un reprezentant al lui Pitt nu a făcut niciun comentariu cu privire la această relație când a fost contactat de PEOPLE.

De Ramon, care a absolvit Universitatea din Geneva în 2013 și a lucrat anterior pentru Christie’s și pentru bijutierul elvețian De Grisogono, s-a căsătorit cu Wesley, 40 de ani, în 2019.

Dar în septembrie anul acesta, un reprezentant al cuplului a declarat că aceștia locuiau separat de câteva luni. “Decizia de a se separa este reciprocă și a avut loc în urmă cu cinci luni”, a declarat reprezentantul pentru PEOPLE.

Pitt a fost căsătorit de două ori – cu Jennifer Aniston din 2000 până în 2005, apoi cu Angelina Jolie din 2014 până în 2019 – și a fost cel mai recent legat de Emily Ratajkowski la sfârșitul lunii septembrie, după ce modelul de 31 de ani s-a despărțit de soțul său Sebastian Bear-McClard, de care s-a despărțit.

O sursă a declarat pentru PEOPLE la acea vreme că cei doi “petreceau mult timp împreună”, deși “prietenii [nu erau] siguri dacă [era] ceva serios”, iar cei doi “nu păreau să se “întâlnească” în mod oficial”.

Până în luna următoare, mai multe persoane din interior au putut oferi o imagine mai clară a idilei ocazionale. O sursă apropiată de Ratajkowski a declarat că modelul nu căuta să se lanseze într-o idilă serioasă.

citește și...