FOTO. Cine este femeia fatală a lui Putin, una dintre cele mai sexy 100 de femei din Rusia. Roșcata a încercat să seducă un apropiat de-al lui Obama

10.05.2022, 15:26

Din Rusia cu dragoste. Fosta spion Anna Chapman a trăit o viață plină de farmec și mister. Înainte de a deveni o celebritate și o vedetă a rețelelor sociale, ea a fost implicată într-o activitate mult mai umbrită. Anna este una dintre cele mai sexy 100 de femei din Rusia, iar munca secretă în SUA a fost numită The Ilegals Program de către Departamentul de Justiție.

O roșcată răpitoare Anna Chapman ar fi putut semăna cu un inamic de-al lui James Bond, dar ea a fost de fapt un spion din viața reală trimisă de tiranul rus Vladimir Putin să se infiltreze în America – înainte de a poza pe coperta revistei Maxim.

Femeia fatală, cu părul roșu, din Rusia, s-a pozat ca o americancă în SUA pentru a transmite informații înapoi în patria ei.

Una dintre cele mai sexy 100 de femei din Rusia

Și ea a arătat cum a reușit să-și paveze drumul către inimile țintelor ei atunci când era îmbrăcată în lenjerie Agent Provocateur pe coperta unei reviste de top pentru bărbați și a fost numită una dintre cele mai sexy 100 de femei din Rusia.

În aceste zile, Anna este o gazdă TV și o celebritate cu o armată de adepți pe rețelele de socializare, dar a intrat în atenție pentru prima dată când a fost dată în vileag că este spion.

Munca secretă a lui Chapman, una dintre cele mai mari strategii de spionaj din SUA

Cu siguranță sună a ficțiunilor TV, dar Chapman, din Volgograd, făcea parte dintr-un program secret însărcinat să conducă operațiuni în interiorul Statelor Unite. A obținut o diplomă în economie de la Universitatea din Moscova înainte de a-și întâlni viitorul soț Alex Chapman la Londra în 2001. După ce cuplul s-a căsătorit, Chapman a obținut un pașaport britanic și a lucrat la o bancă înainte de a se muta la New York, dar căsătoria nu a rezistat și în 2006 perechea a divorțat.

În 2018, s-a raportat că Alex a murit cu doi ani, familia sa nedorind să împărtășească detaliile morții sale, dar insistând că nu era nimic suspect.

Munca secretă a lui Chapman în SUA a fost numită The Ilegals Program de către Departamentul de Justiție, iar descoperirea sa a fost unul dintre cele mai mari strategii de spionaj găsite pe pământul american.

A încercat să seducă un membru al cabinetului administrației Obama

S-a presupus că, în timp ce era activă, a încercat să seducă un membru al cabinetului administrației Obama și a fost foarte aproape de a-și îndeplini sarcina. Dacă ar fi avut succes, Chapman ar fi putut obține acces la informații din interior extrem de sensibile.

Colonelul Alexander Poteyev este un fost ofițer superior al serviciilor secrete ruse care a fost acuzat că a trădat echipa de spioni.

La un proces la Moscova, el a fost condamnat în lipsă la 25 de ani de închisoare pentru înaltă trădare și dezertare, după ce Chapman a mărturisit că numai el ar fi putut avea informațiile necesare arestării grupului.

Chapman a spus instanței că a fost prinsă când un agent american a folosit un cod secret pentru a o contacta, cu ajutorul unui cod pe care doar Poteyev și un administrator personal l-ar fi stiut.

După ce au fost prinși de FBI, Chapman și alți nouă agenți au fost schimbați într-un schimb de prizonieri între Statele Unite și Rusia și i s-a revocat pașaportul britanic.

Schimbul l-a văzut pe dezertorul rus Sergey Skripal fiind eliberat, iar mai târziu a fost otrăvit împreună cu fiica sa Yulia în Salisbury.

În timpul unui proces după capturarea ei, Chapman a pledat vinovată de acuzații de conspirație pentru că a comunicat informații Federației Ruse fără a fi un agent străin înregistrat.

Ce a declarat Vladimir Putin

Președintele rus Vladimir Putin a apărut odată la postul CNN Larry King Live, vorbind despre munca lui Chapman în Statele Unite, unde a spus că rețeaua de spionaj nu și-a propus niciodată să facă vreun rău.

De asemenea, s-a raportat că, odată ce Chapman și ceilalți spioni ruși s-au întors în patria lor în 2010, li s-a alăturat Putin într-o seară care a implicat o interpretare a cântecului sovietic „De unde începe țara mamă”.

Putin a fost el însuși ofițer de informații externe KGB timp de 16 ani înainte de a deveni politician.
În zilele noastre, Chapman se mândrește cu mii de fani pe rețelele de socializare pe care le folosește pentru a-și promova rolul de gazdă a emisiunii TV a lui Chapman și pentru a împărtăși imagini cu ea sexy.

Are peste jumătate de milion de urmăritori pe Instagram și aproape 15 mii pe Twitter, o aplicație pe care a folosit-o cândva pentru a-i cere lui Edward Snowden să se căsătorească cu ea.

Snowden este rezident în Rusia, după ce scurgerile sale de documente secrete în 2013 au declanșat o criză globală de supraveghere.

citește și...