Cine este femeia cu care tatăl surorilor Gabor a avut o relație! Femeia a avut un sfârșit tragic. Ce spunea Emil Gabor despre ea

01.07.2020, 12:00
Cine este femeia cu care tatăl surorilor Gabor a avut o relație! Femeia a avut un sfârșit tragic. Ce spunea Emil Gabor despre ea
Cine este femeia cu care tatăl surorilor Gabor a avut o relație! Femeia a avut un sfârșit tragic. Ce spunea Emil Gabor despre ea

Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a murit în urmă cu mai bine de o săptămână, în urma unui infarct! Bărbatul a decedat singur în apartamentul său din Bacău. După moartea lui, au ieșit la iveală detalii incredibile despre viața privată a bărbatului.

Se pare că Emil Gabor a avut o relație cu o femeie încă de pe vremea când era însurat cu Veronica Bulai, mama Monicăi și Ramonei Gabor.

Emil Gabor a suferit un infarct

Conform Wowbiz, bărbatul lucra împreună cu femeia, pe nume Mariana, la aceeași fabrică, iar întâlnirile lor aveau loc pe ascuns. În timpul relației cu aceasta, Emil Gabor a suferit un accident de muncă și a fost nevoit să se pensioneze. Cei doi au întrerupt relația, iar o lungă perioadă de timp nu s-au mai văzut.

În schimb, cea care s-a ocupat de soțul ei a fost Veronica Bulai, care însă îi reproșa acestui că este mare consumator de alcool.

Din păcate, Veronica a sfârșit într-un mod tragic, în 2013, după ce a fost lovită în cap de o stâncă care s-a desprins de pe versant în zona Polovragi. După decesul acesteia, Emil Gabor a reluat legătura cu Mariana, iar o perioadă a locuit la ea acasă. Cei doi se mai certau din cauza faptului că femeia era curtată și de alți bărbați.

Din nefericire, femeia a murit în 2014, la fix un an de la moartea Veronicăi Bulai. Aceasta suferea de o boală a sângelui. Potrivit sursei citate mai sus, femeii i s-a făcut rău în baie, a căzut și s-a lovit la cap.

Imediat după ce femeia a decedat, Emil Gabor a făcut declarații despre relația pe care a avut-o cu aceasta.

Ce spunea despre fosta lui amantă

‘Acum mi-a murit o prietenă. Fosta… A lucrat cu mine… S-a dus, din cauza circulației sângelui a murit. Acum, marți a înmormântat-o, am fost la mormant. Era mai mică decât mine. A murit… Se întâmplă… S-a dus în baie și a murit acolo. A închis ușa și a murit. Fetele ei sunt plecate, dar una dintre ele era în Bacau. Au spart ușa și au găsit-o acolo. Era o femeie ordonată! Multa lume o știe. Eram prieteni foarte buni. Ne cunoșteam de 6-7 ani, cel puțin.

A lucrat la întreprindere cu mine. Ea avea trei fete, eu trei fete. Ne potriveam, era de înălțimea mea… Dar am lăsat-o la altul! Să fie prietenă cu altul… El era inginer la Mașini Unelte, eu am fost plecat, cand am venit înapoi am găsit-o cuplata cu el. N-am mai acceptat-o, așa că i-am zis să rămână cu el… Și a rămas. Și nebunul ăsta de inginer le-a dat telefon la fete și le-a zis să nu-i mai trimita bani că-i bea. Chiar ea mi s-a plans, că uite ce mi-a făcut. Iar ea s-a consumat și a murit’, spunea Emil Gabor în 2014.

citește și...