Cine este femeia care l-a însoțit pe Cătălin Botezatu la spitalul din Turcia. ‘L-am cunoscut într-o perioadă de cumpănă a vieții lui’

07.03.2021, 09:45
Cine este femeia care l-a însoțit pe Cătălin Botezatu la spitalul din Turcia. 'L-am cunoscut într-o perioadă de cumpănă a vieții lui'
Cine este femeia care l-a însoțit pe Cătălin Botezatu la spitalul din Turcia. 'L-am cunoscut într-o perioadă de cumpănă a vieții lui'

Cătălin Botezatu are din nou probleme de sănătate! Designerul a ajuns iar pe mâinile doctorilor din Turcia, mai ales că are probleme cu inima și a scăpat de cancerul la colon. 

Pe rețelele de socializare, juratul de la “Bravo, ai stil” a anunțat că se află din nou în Turcia, unde a suferit o altă intervenție chirurgicală.

În plus, acesta nu a plecat singur, ci însoțit de o femeie, cea care l-a ajutat mereu în momentele dificile. Este vorba despre Eva Pavel.

Femeia din umbră care îl ajută pe Cătălin Botezatu

Într-un interviu pentru Click, aceasta a povestit cum l-a cunoscut pe Cătălin Botezatu și cum a ajuns să meargă cu el la toate procedurile medicale.

‘L-am cunoscut pe Cătălin într-o perioadă de cumpănă a vieții lui, în urmă cu foarte mulți ani, când a avut probleme cu inima și a fost nevoie de implantarea stenturilor. Am fost alături de el la fiecare intervenție medicală pe care a suferit-o de-a lungul anilor. L-am însoțit peste tot – minut de minut – în sala de operație, la terapie intensive, la recuperare. Ne-au legat suferința și clipele grele pentru el, iar de aici s-a născut o prietenie frumoasă, deși noi ne-am petrecut mai mult timp împreună în spitalele din străinătate decât acasă, în România. El necesită monitorizare medicală regulată și merge periodic la control, iar eu îl însoțesc de fiecare dată – îi cunosc tot istoricul medical, știu schema de tratament pe care o urmează zilnic’, a mărturisit Eva Pavel pentru Click!

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Cătălin Botezatu a făcut declarații despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

„Am avut cancer, am suferit 5 operaraţii. 11 medici mi-au făcut analizele, nu aveam răspuns, credeam că am complicaţii din cauza operaţiilor, dar totul era din cauza pierderii mari de sânge. Aveam probleme la rinichi şi multe alte complicaţii. Am fost în Turcia, dar să ştiţi că am găsit remediu aici, în România. Anul acesta am avut parte de cea mai tristă aniversare din viaţa mea. Eram la medic, am ţinut totul secret, nu voiam să vorbesc cu nimeni. Eram obişnuit cu marile petreceri de 500 de persoane. Mi-au lipsit prietenii mei, petrecerile. E foarte greu. Prietenii mi-au dat telefon, dar când eşti în asemenea situaţii tot singur te simţi”, a mărturisit el.

citește și...