Cine este, de fapt, noul partener al Andei Adam. Fostul ei soț a clarificat lucrurile

05.07.2021, 13:11
Cine este, de fapt, noul partener al Andei Adam. Fostul ei soț a clarificat lucrurile
Cine este, de fapt, noul partener al Andei Adam. Fostul ei soț a clarificat lucrurile

Anda Adam trăiește din nou fiorii iubirii, după ce a decis să pună punct căsniciei cu tatăl fiicei sale. Solista a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală, dar acum nu se mai ascunde și s-a afișat în brațele noului iubit. 

Anda Adam și Sorin Nicolescu au decis să meargă pe drumuri separate după un mariaj de 6 ani. Cei doi s-au separat în urmă cu un an, însă abia acum au dat cărțile pe față.

Anda Adam a divorțat de tatăl fiicei sale

Fostul soț al artistei a recunoscut că între el și Anda Adam nu mai există cale de împăcare. La scurt timp după anunțul divorțului, Anda Adam s-a pozat în brațele noului partener, un bărbat plin de tatuaje și mușchi, din Cluj.

Se pare că bărbatul deține mai multe afaceri în străinătate și are doi copii din relații diferite.

De asemenea, cântăreaţa le-a mărturisit pritenilor că este fericită alături de noul ei iubit şi a postat pe contul de socializare o fotografie sugestivă.

Cine este iubitul artistei

“Azi este cea mai frumoasă zi din viaţa mea!”, a scris Anda Adam la descrierea unei imagini în care cei doi “porumbei” se ţin strâns de mână.

”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a spus el, la Antena Stars.

”Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Evelin”, a completat fostul partener de viață al Andei Adam.

 

citește și...