Anda Adam s-a despărțit de soț. ”E liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei”

30.06.2021, 16:50
Anda Adam s-a despărțit de soț. ”E liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei”
Anda Adam s-a despărțit de soț. ”E liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei”

Cântăreața Anda Adam s-a separat de soțul său, Sorin Andrei Nicolescu. Cel care a făcut declarații în acest sens a fost chiar Sorin Nicolescu. ”Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei”, a spus acesta. Anda Adam și Sorin Nicolescu au fost căsătoriți timp de șase ani și au împreună o fetiță.

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț.

Acum, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați. Potrivit spynews.ro, Anda Adam s-ar fi afișat cu noul ei iubit, un om de afaceri din Timișoara, care ar fi căsătorit și ar avea doi copii.

Anda Adam s-a despărțit de soț. ”Pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit”

Sorin Nicolescu a făcut declarații la postul de televiziune Antena Stars. ”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a spus el.

”Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Evelin”, a completat fostul partener de viață al Andei Adam.

Ce spunea Anda Adam despre zvonurile că s-a separat de soț

În urmă cu ceva timp, Anda Adam a comentat și pe marginea zvonurilor conform cărora s-ar fi separat de partenerul ei de viață. “Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, declara  Anda Adam la Antena Stars.

„El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, mai spunea ea.

citește și...