Cine este concurentul de la ‘Puterea dragostei’ care a chemat fete la hotel. Răspunsul halucinant al tânărului prins cu mâța-n sac

02.09.2020, 17:04
Cine este concurentul de la 'Puterea dragostei' care a chemat fete la hotel. Răspunsul halucinant al tânărului prins cu mâța-n sac
Cine este concurentul de la 'Puterea dragostei' care a chemat fete la hotel. Răspunsul halucinant al tânărului prins cu mâța-n sac/ foto: captura video

Un nou scandal a pornit în casa ‘Puterea dragostei’, după ce a ieșit la iveală că unii concurenți au chemat fete la hotelul unde sunt cazați în Turcia. Fetele din casă i-au acuzat că nu le respectă deloc și caută alte domnișoare în afara competiției, în loc să facă tot posibilul să le cunoască pe ele.

Unul dintre băieții luat în colimator de fete a fost George. Concurentul de la ‘Puterea dragostei’ este bănuit de iubita lui, Mona, că ar fi călcat strâmb cu fetele invitate la hotel. Deși a încercat să explice că nu are niciun amestec, George nu a fost crezut.

Cristian a invitat două fete la hotel

“Ceva, ceva sigur e adevarat, altfel nu ajungeau vestile astea la productie!”, au spus fetele din casă.

Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, i-a luat la întrebări despre incidentul petrecut la hotel, însă băieții au tăcut mâlc. În cele din urmă, Cristian Comănici a recunoscut că a încălcat regulamentul și a adus două fete în camera de hotel.

Cristina Mihaela: ‘Tie ti se pare normal sa se spuna ca tu ai adus doua fete la hotel? Explica tu! Ai venit aici sa iti gasesti perechea?’

Cristian Comănici: ‘De ce sa imi bat eu capul sa explic? Lumea oricum ma judeca si nu ma suporta!’

Cristina Mihaela: ‘Imi vei spune mie atunci! Imi vei spune de ce ai chemat doua femei la hotel!’

Cristian Comănici: ‘Am gresit!’

Cristina Mihaela: ‘Bun. Asta inseamna ca esti asumat! Nu ma asteptam sa recunosti! Nu e ok ce ai facut! Lucrurile astea se afla si apar la televizor. Suntem la o emisiune matrimoniala, nu de adus fete la hotel!

Mariana, deranjată de afirmațiile lui Cristian

După aceste dezvăluiri, Mariana, concurenta de care Cristian a început să se apropie, s-a supărat.

“Nu are de ce sa ma deranjeze pe mine, dar este invatatura de minte! O sa fiu foarte atenta, daca voi avea ceva cu Cristian!”, a spus Mariana de la ‘Puterea dragostei’.

În schimb, Cristian Comănici a precizat că vrea să lupte în continuare pentru Mariana și să îl lase să se apropie de ea.

citește și...