Cum arată Corina Chiriac la 70 de ani. Cât de frumoasă era în tinerețe

28.10.2019, 17:33
Cum arată Corina Chiriac la 70 de ani. Cât de frumoasă era în tinerețe
Cum arată Corina Chiriac la 70 de ani. Cât de frumoasă era în tinerețe

Cum arată Corina Chiriac la 70 de ani! Solista a împlinit recent această vârstă veritabilă, însă arată mai bine ca niciodată. Cu o carieră de peste 50 de ani, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România a frânt multe inimi. Diva incontestabilă a anilor ’80 era de-o frumusețe răpitoare.

Cum arată Corina Chiriac la 70 de ani. Cât de frumoasă era în tinerețe

Deși era curtată de bărbați, Corina Chiriac nu a avut deloc noroc în dragoste. A fost măritată o singură dată, însă căsnicia ei a durat doar patru ani. Partenerul ei, Virgil Anastasiu, a dezamăgit-o profund.

Artista a fost înșelată în repetate rânduri și a decis să nu se mai căsătorească niciodată. Corina Chiriac nu a avut copii.

În urmă cu 3 ani, solista oferea un interviu de excepție pentru ‘Formula As’.

‘Am fost mereu un om activ. Nu mai am părinţi, nu am soţ, nu am copii, nu am nepoţi, nu am câine. Am numai meseria mea. Să nu uităm acest detaliu. Dacă aveam o familie, sigur că altfel ar fi stat lucrurile, sigur nu mai puteam avea acestă dedicaţie pentru meserie sau această libertate de mişcare.

Dar eu mi-am ales felul acesta de viaţă încă din facultate. Sunt un om care a ales să nu aibă o familie, ca să nu fiu nevoită să am constrângeri şi astfel să-mi rănesc familia, să o părăsesc plecând în turnee sau călătorii. Am locuit pe trei continente!… Nu am vrut să dezamăgesc oameni, chiar dacă la rândul meu am fost şi eu rănită. Dar cariera nu m-a dezamăgit niciodată. În plus, nu mai am vârsta nebuniilor, a amorurilor, nu mai am dispoziţia pe care o aveam la 20, 30, 40 de ani. În locul lor, îmi inventez preocupări frumoase, care nu ţin numai de scenă, ci şi de iscodirile minţii, de curiozitate, de dorinţa de a şti’, povestea diva.

Corina Chiriac este o cântăreață de muzică ușoară, compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni de televiziune și actriță din România.

A fost una dintre artistele de mare succes din muzică ușoară din anii ’70 până în prezent.

citește și...