Cine a stricat relația dintre Andi și Adriana de la ”Survivor România”. ”Cuvintele lui m-au determinat să mă îndepărtez de ea”

18.03.2020, 13:28
Cine a stricat relația dintre Andi și Adriana de la ”Survivor România”. ”Cuvintele lui m-au determinat să mă îndepărtez de ea”
Cine a stricat relația dintre Andi și Adriana de la ”SAurvivor România”. ”Cuvintele lui m-au determinat să mă îndepărtez de ea”

Andi a explicat cine a stricat relația de prietenie dintre el și Adriana, fosta lui colegă din echipa Războijnicilor de la ”Suvivor România”.

Despre Andi și Adriana, foști concurenți la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D, s-a spus că ar fi avut o relație, însă cei doi au infirmat zvonurile. Andi și Adriana au explicat că relația dinte ei a fost una de prietenie.

Andi a dezvăluit că relația dintre el și Adriana s-a răcit din cauza vorbelor pe care le-a spus Andrei, coleg cu ei în echipa Războinicilor.

”Andrei a ațâțat-o pe Adriana către mine în direcția asta. Inițial, la început, Adriana cu Karina făceau anumite glumițe pe acolo cum că eu sunt dezbrăcat și chestii de genul acesta, dar înțeleg, sunt comementarii așa…de caterincă între tineri! După care, Andrei a venit la mine și mi-a spus exact așa… ”vezi că Adriana vorbește pe la colțuri că te place”, apoi, la un moment dat, când Adriana era deja sătulă de glumele dintre noi doi, el a plusat pe tema asta…”Vezi că s-a îndrăgostit de tine, trebuie să faci cumva să o respingi”, a fost afirmația lui.

Am realizat atunci că ei îi făceau foarte rău glumele astea, știam foarte bine că avea pe cineva acasă, știam că nu este pusă într-o lumină bună că noi am fi mai mult decât prieteni și i-am rugat pe toți să o lase mai moale cu bârfele, timp în care i-am și zis și ei ce se întâmplă. Acum, poate Andrei a glumit în Dominicană, nu știu, dar încet încet, cuvintele acelea ale lui m-au determinat să mă îndepărtez de Adriana și ea să creadă că este marginalizată de mine, lucru care avea să îi permită Lolei să se împrietenească și să o influențeze”, a mărturisit Andi la emisiunea FanArena, potrivit wowbiz.ro.


Adriana a comentat și ea situația:

”Le-am spus și eu celor din echipă că vreau să termine cu glumele de acest gen, că aș avea o idilă cu Andi, fiindă îmi afecta relația de acasă. Îmi amintesc de exemplu că, pe la începutul competiției, m-a luat deoparte Andrei și mi-a zis ceva de genul…vezi că poți să ai o legătură de alt gen cu Andi, fiindcă el este foarte cunoscut în România și poate fi o rampă de lansare pentru tine. Eu am spus că nu se poate așa ceva, și nu voi face niciodată așa ceva…nu vreau să mă afirm în emisiune în acest mod. Îl văd ca pe un prieten, iar acasă am un iubit”.

citește și...