Noi detalii despre relația dintre Adriana și Andi de la ”Survivor România”. ”Era mai confortabil să iau pe cineva în brațe”

14.03.2020, 16:05
Noi detalii despre relația dintre Adriana și Andi de la ”Survivor România”. ”Era mai confortabil să iau pe cineva în brațe”
Noi detalii despre relația dintre Adriana și Andi de la ”Survivor România”. ”Era mai confortabil să iau pe cineva în brațe”

Adriana, fostă concurentă în echipa Războinicilor de la ”Survivor România”, a oferit noi detalii despre relația sa cu Andi, fostul său coleg de echipă.

Adriana și Andi au fost doi dintre concurenții de la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D. Despre cei doi s-a spus că ar fi avut o idilă pe durata competiție.

Invitată la ”Stafeta mixtă”, Adriaana a făcut noi declarații despre relația dintre ea și Andi.

”Nu au existat sentimente de acel gen, de iubire, am fost buni prieteni pe insulă. Am spus în emisiune că eu l-am luat pe el în brațe și el mi-a strâns mâna, nu am spus niciodată că mi-a sărutat-o, s-a tradus greșit. Mi-a strâns mâna fiindcă eram în timpul somnului… Noi, în baracă, locul în care dormeam era foarte înghesuit, eu nu puteam să dorm deloc pe spate, pentru că nu aveam loc. De aceea, stăteam ori într-o parte, ori alta si atunci, era mai confortabil să iau pe cineva în brațe! Dacă nu aveam pernă,așa cum am de obicei acasă, acolo, în Dominicană, trebuia să stau lângă cineva. Iar acel cineva era Andi. Și da era un fel de ”pernă” a mea, întrucât el dormea chiar lângă mine, Emi în partea cealaltă…”, a spus Adriana, citată de wowbiz.ro.

Adriana a povestit și cum a decurs relația cu Andi imediat după ce ambii au intrat în competiția ”Survivor România.

”Din prima zi, ne-am apropiat, stăteam unul lângă celălalt, fiindcă, sincer, cu el legasem o prietenie și au fost seri în care vorbeam foarte mult de viețile noastre de acasă, el mi-a povestit că a avut o iubită și a ținut foarte mult la ea, și eu la fel, i-am dezvăluit multe despre fostul meu soț și așa ne-am legat prietenește. Dar ceva mai mult nu a fost niciodată! Eu nu m-am gândit la mai mult de atât, la mai mult de un prieten, nici el de altfel”, a explicat fosta concurentă din echipa Răznboinicilor.

Adriana și Andi s-au îndepărat unul de celălalt în urma comentariilor făcute de colegii lor.

”Ne-am îndepărtat puțin pentru că ceilalți colegi făceau glumițe despre noi. Spuneau că noi am fi împreună pe insulă. Eu am un alt iubit acasă și atunnci, nu am vrut să se interpreteze nimic”, a încheiat Adriana.

citește și...