Situația neplăcută prin care trece Adriana de la ”Survivor România” din cauza coronavirusului. ”Am anulat biletele de avion, nu m-am mai putut duce la el”

16.03.2020, 09:45
Situația neplăcută prin care trece Adriana de la ”Survivor România” din cauza coronavirusului. ”Am anulat biletele de avion, nu m-am mai putut duce la el”

Adriana, fostă concurentă la show-ul ”Survivor România”, are iubitul în Italia. Din cauza pandemiei de COVID-19, aceasta și-a anulat plecarea în Peninsulă.

Adriana, fostă concurentă în echipa Războinicilor de la ”Survivor România”, trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care se află în Italia. După revenirea în țară de la competiție, Adriaana a vrut să meargă în Italia pentru a se întâlni cu iubitul ei. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, aceasta a fost nevoită să-și anuleze biletele, Italia fiind cea mai afectată țară din Europa din cauza coronavirusului.

”Noi acolo, în show, eram izolați, nu știam ce se petrece în țară. Aici, am văzut cum epidemia de coronavirus s-a răspândit în Europa,în special în Italia. Culmea, tocmai îmi luasem bilete să plec acolo. Am dat 2.000 de euro pe ele.

Voiam să merg la iubitul meu care s-a stabilit acolo de ani de zile! Însă, din cauza coronavirusului, am anulat biletele de avion, nu m-am mai putut duce la el. Îmi este dor, dar nu mai pot face acest pas. Este extrem de dureros, mai ales că el este un om deosebit”, a povestit Adriana la emisiunea ”Ștafeta mixtă”, potrivit wowbiz.ro.

În România au fost confirmate 139 de cazuri de infectare cu nou coronavirus. Peste 6.500 de oameni au murit în întreaga lume din cauza pandemiei COVID-19, iar aproape 170.000 de persoane au fost infectate cu virusul apărut la sfârșitul anului trecut în orașul Wuhan din China. În România au fost deja interzise evenimentele la care participă peste 50 de oameni. Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat starea de urgență începând de luni, 16 martie 2020.

citește și...