Cine a sărit în ajutorul Ralucăi Pastramă după despărțirea de Pepe. ‘Ești lângă mine și-ai fost mereu’

26.12.2020, 15:46
Cine a sărit în ajutorul Ralucăi Pastramă după despărțirea de Pepe. 'Ești lângă mine și-ai fost mereu'
Cine a sărit în ajutorul Ralucăi Pastramă după despărțirea de Pepe. 'Ești lângă mine și-ai fost mereu'

Raluca Pastramă nu a rămas singură după despărțirea de Pepe! În prima zi de Crăciun, bruneta a dezvăluit cine a fost lângă ea pentru a depăși trauma divorțului. 

Pepe și Raluca Pastramă s-au separat după 8 ani de mariaj și se pare că între cei doi nu mai există șanse de împăcare. Recent, aceasta a mărturisit că mama ei a fost singura care a ajutat-o să treacă mai repede peste divorțul de tatăl fiicelor sale.

Raluca Pastramă, ajutată de mamă

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Raluca Pastramă i-a transmis femeii un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Bruneta a publicat pe Instagram o imagine cu ea și mama sa, făcută lângă bradul de Crăciun.

‘În fiecare clipă când îmi e greu, / Ești lângă mine și-ai fost mereu, / Tot mi-ai dаt mie, iar ție, prea puțin, / Tu ești icoana mea, MAMĂ îți spun.. / În fața TA mă-nchin! / La mulți ani, sufletu’ și inima din mine, mămica mea!’, a scris Raluca Pastramă pe pagina sa de Instagram.

Ce spune Raluca Pastramă despre divorțul de Pepe

Cel care a încurajat-o pe Raluca Pastramă să renunțe la divorț și să se împace cu Pepe a fost chiar tatăl ei, Ion Pastramă. Bărbatul și-ar dori ca cei doi să se împace.

‘Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!’ , i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, conform sursei citate mai sus.

Raluca Pastramă a răbufnit recent și a mărturisit că nu ar vrea ca părinții ei să mai fie implicați în despărțirea de Pepe. Bruneta le-a dat peste nas celor care i-au criticat familia.

‘Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine- poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!’, a declarat Raluca Pastramă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluca Pascu (@ralucapascu1991)

citește și...