Cine a părăsit competiția ‘Puterea dragostei’ și cine a ieșit favoritul săptămânii

05.10.2020, 13:36
Cine a părăsit competiția 'Puterea dragostei' și cine a ieșit favoritul săptămânii
Cine a părăsit competiția 'Puterea dragostei' și cine a ieșit favoritul săptămânii

Duminică, 4 octombrie, Adriana și Seba au fost concurenții propuși pentru eliminare la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3. Surpriza a fost imensă, pentru că favorita săptămânii a fost desemnată Alexandra Cărare, care a și luat premiul de 1500 de euro și a putut să o protejeze pe sora ei, Adriana, de la eliminare.

Adriana a fost salvată de la eliminare

Nu este prima dată când Adriana de la ‘Puterea dragostei’ este votată să plece acasă. În urmă cu mai bine de trei săptămâni, sora Alexandrei a fost nominalizată împreună cu Cristian Marinescu. La vremea respectivă, sora Adrianei a făcut o înțelegere cu Cristian Comănici, căruia i-a cedat banii, iar ea a putut să o păstreze pe sora sa în casă.

Alexandra și Cristian Comănici au fost votați de nenumărate ori ca favoriții săptămânii și au obținut premiul săptămânal de 1.500 de euro

În gala de duminică seară, Cristian Comănici a răbufnit și a mărturisit că fetele au făcut o strategie pentru a-l elimina pe Nicos din competiție.

Nicos s-a certat iar cu Cristian Marinescu

S-au încins din nou spiritele la ‘Puterea dragostei’, iar Marinescu, cel mai controversat concurent al acestui sezon, este din nou în mijlocul conflictelor. El s-a certat din nou cu Nicos.

‘Eu a trebuit să îi înapoiez bănuții lui Marinescu, l-am luat pe Comănici pentru că era pe etaj, nu știu, cobora de pe terasă, l-am luat drept mator, plus, am scos telefonul și filmam ca să am și eu ceva la mână că i-am dat bănuții înapoi. În momentul în care am pornit filmarea telefonului și am apăsat pe clanță, îl auzeam pe Marinescu cum vorbea. Nu am apăsat până la final pe clanță pentru că am stat vreo 12-13 secunde, a formulat vreo două fraze și abia după am intrat peste el în cameră’, a spus Nicos de la ‘Puterea dragostei’.

citește și...