Bogdan Mocanu de la ‘Puterea dragostei’ încă suferă după despărțirea de Andra Voloș. ‘Mă doare în fiecare seară’

04.10.2020, 15:52
Bogdan Mocanu de la 'Puterea dragostei' încă suferă după despărțirea de Andra Voloș. 'Mă doare în fiecare seară'
Bogdan Mocanu de la 'Puterea dragostei' încă suferă după despărțirea de Andra Voloș. 'Mă doare în fiecare seară'

Bogdan Mocanu de la ‘Puterea dragostei’ a făcut recent dezvăluiri despre despărțirea de Andra Voloș. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a spus că încă nu este vindecat complet și nu ar vrea să mai vorbească despre acest subiect.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș au avut o relație frumoasă în timpul celui de-al doilea sezon ‘Puterea dragostei’, însă s-au separat cu mare scandal, după ce tânăra l-a acuzat că a înșelat-o în repetate rânduri.

Bogdan Mocanu a confirmat despărțirea de Andra Voloș

După despărțirea de Andra Voloș, Bogdan Mocanu a mărturisit că s-a axat mai mult pe carieră pentru a uita definitiv de fosta iubită.

‘Acum nu mai am pe ce să mă axez pentru că a fost o perioadă lungă în viața mea când m-am axat pe niște oameni și pe niște chestii care nu meritau, iar acum că am mai mult timp o să încerc să investesc în mine. O să fructific orice talent de-al meu și să nu mă mai las distras de oameni care mă trăgeau în spate și să mă las consumat de energie’, a declarat Mocanu la ‘Totul despre Puterea Dragostei’, by Cornelia Ionescu, scrie Wowbiz.ro. 

În plus, Bogdan Mocanu a spus că el și Andra s-au despărțit definitiv.

‘Nu mai suntem împreună. La început oamenii ne comparau cu Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană și cu multe alte cupluri care se împăcau și se despărțeau. Noi nici nu ziceam „ne-am despărțit”. Pur și simplu aveam o perioadă când postam împreună, apoi ne certam, nu mai postam, dar niciodată nu am ieșit să zic că s-a terminat până zilele trecute când am fost la știri și am confirmat că s-a terminat. Este un subiect pe care nu vreau să-l deschidă nimeni niciodată, pentru mine, tot anul trecut nu a existat din punct de vedere emoțional’, a mai adăugat câștigătorul sezonului 1 ‘Puterea dragostei’.

Andra Voloș, dezvăluiri despre relația cu Bogdan Mocanu

În urmă cu câteva luni, bruneta le-a detaliat fanilor prin ce momente cumplite a trecut după separarea de Bogdan.

‘Simt nevoia să spun ce am pe suflet. Cred că trebuie să știți adevărul și să încercați să vă puneți în locul meu înainte să mă judecați. Lupul își schimbă blana și năravul ba. Sunt foarte dezamăgită de el, dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație și sper ca el să fie bine și știu că după ce am încercat să ne împăcăm, am tot observat că prietenul lui îl filmează cum bea, își bătea joc. Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o’, a spus Andra Voloș.

citește și...