Cine a fost iubitul Andreei Bănică înainte ca vedeta să se mărite

23.06.2020, 14:22
Cine a fost iubitul Andreei Bănică înainte ca vedeta să se mărite
Cine a fost iubitul Andreei Bănică înainte ca vedeta să se mărite

Andreea Bănică are o căsnicie fericită cu tatăl copiilor săi, Lucian Mitrea. Recent, cei doi au aniversat 12 ani de mariaj și 23 de ani de relație. Puțini știu, însă, că artista și Lucian s-au căsătorit chiar de ziua de naștere a blondinei.

Duminică, 21 iunie, solista a împlinit 42 de ani, ocazie cu care a sărbătorit și 12 ani de căsnicie, alături de partenerul ei.

Andreea Bănică are un mariaj solid

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au cunoscut pe vremea când erau liceeni la balul bobocilor. La vremea respectivă, bărbatul a venit însoțit de vărul lui la bal, iar cântăreața împreună cu o prietenă. Se pare că vărul lui a fost cel care s-a îndrăgostit de Andreea Bănică, iar cei doi au început o relație.

‘El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu, clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele dintr-a 10-a …M-am gătit și, împreună cu o colegă, m-am dus la bal.

Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Că să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite’, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Cine este fostul iubit al Andreei Bănică

Deși blondina avea o relație, Lucian, actualul ei soț, nu s-a lăsat și a făcut tot posibilul să o cucerească. În cele din urmă, Lucian Mitrea a reușit să rămână cu Andreea, iar cei doi formează acum unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.

‘Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. A durat câteva luni până când Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga fitile vărului său să renunțe la mine. Lucian venea la mine fără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele. Făcând asta ceva timp, m-am îndrăgostit’, a mai spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împreună doi copii, pe Sofia și pe Noah.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Anul acesta implinim 23 de ani de relatie si, astazi, 12 de la nunta. ❤️Putini oameni mai stiu acum, dar noi ne-am casatorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit sa fie o zi speciala, sa o tin minte toata viata ca pe cea mai frumoasa aniversare. ?? I-a convenit si lui Lucian, ca scapa cu un singur cadou. ? Dupa nunta a venit imediat si Sofa, peste ceva ani si Noah, dar cand ma uit la poze retraiesc asa intens ziua aia, de parca ar fi fost ieri. Ma bucur ca am reusit sa avem o relatie asa lunga si frumoasa, ca am fost binecuvantati ca iubirea noastra sa dea roade si ca am mers prin viata impreuna inca de la inceputuri… Sunt indragostita si acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sarut pe faleza cand eram pustoaica… ❤️ @lucianmitrea

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica) pe

citește și...