FOTO / Andreea Bănică face eforturi pentru a se menține în formă. ”Cât am stat în casă, am fost permanent într-un du-te – vino cu greutatea”

10.06.2020, 12:02
FOTO / Andreea Bănică face eforturi pentru a se menține în formă. ”Cât am stat în casă, am fost permanent într-un du-te - vino cu greutatea”
Andreea Bănică face eforturi pentru a se menține în formă. ”Cât am stat în casă, am fost permanent într-un du-te - vino cu greutatea”

Cântăreața Andreea Bănică a explicat cumk reușește să fie într-o formă fizică cât mai bună. Artista a explicat că face eforturi în acest sens.

Vedeta are cu ce se lăuda din punct de vedere ffizic. Are un corp foarte bine proporționat, pe care știe foarte bine cum să și-l pună în valoare. Andreea Bănică a explicat însă că depune eforturi pentru a avea o formă fizică cât mai bună.

”Frumusețea nu trebuie standardizată și, cu siguranță, nu există perfecțiune. ? Important e să fii mulțumit cu ceea ce ești, să te îngrijești și să îți placă ceea ce vezi în oglindă. Fiecare om arată bine în felul lui. Mie îmi stă bine cu un anumit număr de kilograme, poate altuia nu îi stă bine cu același număr. Mai contează și cum sunt proporționate aceste kilograme și dacă îți permit să duci un stil de viață normal, activ. ?

Cât am stat în casă, am fost permanent într-un du-te-vino cu greutatea. Mai slăbesc, mai mănânc o prăjitură, n-ai cum să rămâi mereu perfect, dar esențial e să ai ambiția să continui. E mai important să ai un stil de viață sănătos decât să ții strict o singură dietă. Pentru mine funcționează să am meniu echilibrat, fără excese, mers pe jos 10 kilometri, în ritm alert, aproape zilnic”, a explicat artista.


S-a săturat să se spună că are silicoane

Cântăreața s-a declarat uimită de faptul că mulți cred că a apelat la medicul estetician și și-a pus silicoane.

„Nu cred! Deci, nu cred. Ridicare aș fi vrut să îmi fac, repet, mi-a fost frică! Știți ce nu înțeleg eu? Ce vă face să credeți că am silicoane, ridicare, etc.? Se vede clar că nu sunt niște sâni perfecți.

Nu puteți înțelege că o femeie poate avea sâni frumoși și după naștere? Eu chiar mă gândesc de ceva timp la viitor și la faptul că voi avea nevoie de susținere, deși îmi este frică… maxim!”, a spus Andreea Bănică într-un InstaStory.

citește și...