Cine a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Mă doare pentru că mai puteam rezista aici”

08.02.2021, 09:21
Cine a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Mă doare pentru că mai puteam rezista aici”
Cine a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Mă doare pentru că mai puteam rezista aici”

O nouă eliminare la ”Survivor România”, în ediția din data de 7 februiarie 2021.

La consiliul de eliminare de la ”Survivor România” au fost propuși patru concurenți pentru a părăsi competiția, doi din echipa Faimoșilor și doi din echipa Războinicilor: Georgiana, Alexandra Stan Marilena și Musty.

În urma voturilor de la telespectatori, cea care a fost eliminată de la emisiunea ”Survivor România” a fost Georgiana Lupu, din echipa Faimoșilor.

Georgina Lupu a fost eliminată de la „Survivor România”. Ce declarație a făcut după ce a părăsit competiția

Georgiana Lupu a făcut primele declarații după ce a fost eliminată din competiția ”Survivor România”.

“Ma bucur ca am reusit sa imi ajut echipa cat am putut. Lucrul acesta ma face mai puternica si plec cu fruntea sus, sunt mandra de mine. Imi cer iertare daca am suparat pe cineva. Ma doare pentru ca mai puteam rezista aici. Am invatat sa apreciez pe fiecare in parte. E o competitie foarte grea. Sper sa ma revad cu o parte din ei la sfarsit si cel mai bun sa castige Survivor Romania 2021”, a spus Georgiana Lupu, citată de kanald.ro.

Georgiana Lupu a fost propusă spre eliminare de Jador, care a fost cel mai votat concurent de către public din echipa Faimoșilor. „Nu o să fiu corect, pentru că o să votez așa cum nu simt și nu ar trebui să o fac, dar o s-o fac pentru că așa e corect. Deși am promis că nu o s-o votez niciodată, o s-o votez chiar dacă mi se pare cea mai bună inimă dintre toți, o s-o votez pe Georgiana”, a spus Jador atunci când a nomionalizat-o pe Georgiana. Aceasta a comentat despre nominalizarea lui Jador: „Din punctul meu de vedere, Jador a fost corect și apreciez chestia asta, dar sutn surprinsă pentru că a spus că nu o să mă voteze niciodată. Pe parcursul zilei am simțit că o să fiu al doilea nume din echipă. Pe deoparte mă doare, pe de alta sunt ok”.

citește și...