Cine a convins-o pe Jojo să participe la ”Te cunosc de undeva”. ”N-am crezut că e pentru mine”

26.08.2020, 14:44
Cine a convins-o pe Jojo să participe la ”Te cunosc de undeva”. ”N-am crezut că e pentru mine”
Cine a convins-o pe Jojo să participe la ”Te cunosc de undeva”. ”N-am crezut că e pentru mine”

Jojo, pe numele său Cătălina Grama, este una dinte vedetele care face parte din noul proiect ”Te cunosc de undeva”, care va fi difuzat în curând la Antena 1. Vedeta a mărturisit cine a convins-o să participe la show.

Cea care a determinat-o pe Jojo să intre în proiectul ”Te cunosc de undeva” este nimeni alta decât cântăreața Monica Anghel, cu care actrița este foarte bună prietenă.

“Prima persoanã care mi-a vorbit despre “Te cunosc de undeva!” a fost Monica Anghel. N-am crezut cã e pentru mine, sincer, am zis cã aici e altceva, e cu oameni care cântã, e pentru voci mai mari, nu pentru o voce ca a mea.

În cele din urmã, Moni m-a convins şi uite aşa am ajuns aici. Am avut încredere în ce mi-a zis ea, am mers pe instinctul ei.

Cel mai teamã îmi e de mine, pentru cã am un spirit autocritic foarte pregnant, pe care încerc sã îl tin sub control cât se poate, dar ştiu cã o sã mã izbeascã la un moment dat pe parcursul competitiei!”, a declarat Jojo, potrivit a1.ro.

În cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

La ce lucrează Jojo cel mai mult

Jojo a mărturisit că la emisiunea respectivă cel mai mult lucrează la orele de canto, pentru că își dorește ca totul să iasă perfect.

”Toată chestiunea asta cu emisiunea trebuie abordată cu multă relaxare, pentru că este o emisiune de divertisment, unde trebuie să ne distrăm chiar și noi. Dar atunci când începe votul parcă te cuprind emoțiile și tot vrei să fii bun. Pe mine, pe partea cu personajele nu mă încurcă nimic. Pe partea de cântat lucrez cel mai mult, pentru că trebuie să iasă totul ca la carte”, a detaliat vedeta.

citește și...