Cheloo, despre cel mai nou sezon ”iUmor”. „Faptul că a apărut al patrulea jurat nu schimbă cu nimic bunul mers al emisiunii!”

09.02.2022, 15:40
Cheloo, despre cel mai nou sezon ”iUmor”. „Faptul că a apărut al patrulea jurat nu schimbă cu nimic bunul mers al emisiunii!”
Cheloo, despre cel mai nou sezon ”iUmor”. „Faptul că a apărut al patrulea jurat nu schimbă cu nimic bunul mers al emisiunii!”

Emisiunea ”iUmor” revine cu cel de-al 12-lea sezon, începând din 11 februarie, de la 20:30, la postul de televiziune Antena 1. Noutatea celui mai nou sezon al show-ului ”iUmor”  va fi prezența unui jurat-surpriză care li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent.

„Faptul că a apărut al patrulea jurat nu schimbă cu nimic bunul mers al emisiunii! Două voturi sunt de ajuns pentru a trece mai departe!”, a mărturisit juratul ”iUmor”, chiar la jurizarea primului concurent al celui mai nou sezon al show-ului. Cine li se va alătura Deliei, lui Mihai şi lui Cheloo la masa juriului în prima ediţie ”iUmor”, telespectatorii vor afla urmărind premiera sezonului 12, vineri, de la 20:30, la Antena 1.

”iUmor 12” se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

”iUmor” revine cu cel de-al 12-lea sezon. Numere care mai de care pentru a impresiona jurații

Pentru cel de-al 12-lea sezon, cei trei jurați – Delia, Cheloo, Mihai Bendeac –  și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor” , concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

”iMai Mult Umor” revine cu un nou sezon, iar actorul Vlad Drăgulin va da viață unui alt personaj ce va urmări îndeaproape culisele emisiunii iUmor. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

citește și...