Chef Samuel le Torriellec, divorț cu scandal! Ce acuzații i-a adus fosta soție și ce avere au de împărțit

29.06.2020, 12:46
Chef Samuel le Torriellec, divorț cu scandal! Ce acuzații i-a adus fosta soție și ce avere au de împărțit
Chef Samuel le Torriellec, divorț cu scandal! Ce acuzații i-a adus fosta soție și ce avere au de împărțit

Chef Samuel le Torriellec, cunoscut ca unul dintre jurații de la Masterchef, se află în mijlocul unui scandal de proporții cu fosta lui soție. Cei doi se luptă acum pentru averea acumulată în timpul căsniciei.

Samuel le Torriellec s-a căsătorit cu Georgiana în toamna lui 2015! În 2016, femeia l-a acuzat că ar fi agresat-o în faţa copilului, iar divorțul era iminent.

Din fericire, cei doi nu au divorțat la vremea respectivă și au decis să își mai dea o șansă. În urmă cu trei ani, Samuel Le Torriellec și partenera lui pozau într-un cuplu fericit.

S-au despărțit după 5 ani de mariaj

‘Nu suntem în divorţ şi nici nu vom fi. Eu apreciez discreţia, iar soţul meu îşi face doar meseria. Nu contează ce a fost. De ziua mea, m-a surprins cu o minunată vacanţă în familie’, declara Georgiana Le Torriellec despre zvonurile privind divorţul de juratul “Mastechef”, pentru Click!

Mariajul lor nu a mai rezistat mult, iar Samuel le Torriellec pare decis acum să scape definitiv de mama copilului său. Recent, bucătarul i-a intentat proces fostei sale partenere, Georgiana, în care a solicitat efectuarea partajului bunurilor comune, dar și al creditelor.

Se luptă la tribunal pentru avere

Pe de altă parte, Georgiana a cerut eșalonarea plății taxei de timbru în valoare de 26.000 de lei. La un calcul atent, Samuel le Torriellec și fosta soție se luptă prin tribunale pentru bunuri care depășesc 400.000 de euro.

„Admite cererea de acordare a ajutorului public judiciar formulată de petenta Le Torriellec Georgiana. Dispune eşalonarea plății taxei de timbru în cuantum de 26.036,95 lei, urmând a fi achitată pe parcursul a 12 rate lunare, începând cu luna noiembrie 2019, fiecare rată în cuantum de 2.169,75 lei urmând a fi plătită până cel târziu la data de 30 a lunii în curs. Fără cale de atac”, au decis magistrații, scrie Spynews.ro. 

S-a stabilit în România de mai bine de 12 ani

Chef Samuel Le Torriellec a ajuns în România în urmă cu mai bine de 12 ani. El a venit prima dată în vacanță, după ce un bun prieten l-a invitat. S-a îndrăgostit de țara noastră și nu a mai plecat.

‘Prima dată când am gustat slănină, am fost șocat. Era puțin mai uscată și puțin mai sărată fată de cum eram obișnuit, dar mi-a plăcut la nebunie. Tochitura și tuslamaua mi-au plăcut foarte mult. De fapt, când mâncarea e bine făcută, îmi place orice’, spunea el într-un interviu pentru life.ro.

citește și...