Ramon Chicireanu de la Masterchef nu scapă de datorii nici după moartea sa! Cu cine se judeca de pe patul de spital

22.03.2020, 14:48
Ramon Chicireanu de la Masterchef nu scapă de datorii nici după moartea sa! Cu cine se judeca de pe patul de spital
Ramon Chicireanu de la Masterchef nu scapă de datorii nici după moartea sa!

Ramon Chicireanu de la Masterchef nu scapă de datorii nici după moartea sa! Fostul concurent de la Masterchef a încetat din viață în urmă cu o săptămână, la doar 37 de ani, din cauza cancerului limfatic.

Ramon Chicireanu de la Masterchef nu scapă de datorii nici după moartea sa!

În urma lui au rămas trei copii orfani de tată, o soţie îndurerată, dar și datorii imense. Conform Wowbiz, bărbatul se judeca de pe patul de moarte să nu fie executat silit.

Ramon Chicireanu a făcut un credit la bancă, dar din păcate nu a mai putut să plătească ratele la timp. Din această cauză, banca a făcut formalități legale pentru recuperarea datoriei.

El a făcut o contestație împotriva executării silite, care s-a înregistrat la dosar în data de 25 octombie 2018, la Judecătoria Iași. Din nefericire, procesul a fost amânat de mai multe ori, în perioada în care Ramon Chicireanu se afla internat la o clinică din Germania.

‘Amână cauza. Solutia pe scurt: Admite sesizarea din oficiu cu privire la preschimbarea termenului de judecată din 20.03.2020. Preschimbă termenul la data de 06.04.2020, completul C28, sala 4, în Şedinţă Publică, pentru când vor fi citate părţile cu menţiunea că termenul din data de 20.03.2020 a fost preschimbat la data de 06.04.2020. Cale de atac odată cu fondul cauzei. Pronunţarea s-a făcut prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 06.03.2020’, a fost decizia judecătorilor.

Următorul termen de judecată a fost pe 16 martie 2020, când fostul concurent de la Masterchef murise deja. Mai mult de atât, instanța nu a fost informată de acest lucru, iar din cauza pandemiei de coronavirus, următorul termen al procesului a fost mutat din 6 aprilie 2020 pe 4 mai 2020.

citește și...