Ce a făcut Alina Gologan cu premiul de 50.000 de euro de la ”MasterChef”

20.04.2020, 09:25
Ce a făcut Alina Gologan cu premiul de 50.000 de euro de la ”MasterChef”
Ce a făcut Alina Gologan cu premiul de 50.000 de euro de la ”MasterChef”

Alina Gologan, în vârstă de 30 de ani, a fost câștigătoarea marelui premiu de 50.000 de euro, la concursul culinar “MasterChef” de la Pro TV, ediția din 2019.

Alina Gologan a dezvăluit ce a făcut cu banii câștigați la show-ul culinar ”MasterChef”. Aceasta nu a cheltuit banii, ci i-a păstrat pentru a-i investi într-o afacere.

”Marele premiul de la MasterChef, înseamnă, pentru mine, experiență în bucătăria și într-o competiție tv, oamenii faini pe care i-am cunoscut și viitorul care mi se deschide cu alte oportunități. Dacă te referi la bani, însă, stai fără griji, fiindcă sunt neatinși, împărțiți în mai multe conturi. Ha-ha! Glumesc cu conturile, dar sunt foarte serioasă când spun că suma este tot acolo și așteaptă să fie investită, la momentul oportun, într-o idee de nerefuzat”, a declarat câștigătoarea ”MasterChef” pentru click.ro.


Ea a explicat și cum își petrece timpul în această perioadă de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

”Am reușit să găsesc partea pozitivă a perioadei de izolare și mi-o ocup făcând tot ce nu am avut timp înainte, când jonglam un job de zi, la sală, alt job de weekend, la club, și vlogging-ul. Mă concentrez mai mult pe pasiunea mea pentru gătit și îmi ocup zilele relaxându-mă în bucătărie. Pregătesc tot felul de bunătăți pe care nu le-am mai făcut, iar acum am vreme să le și filmez și să le postez pe Youtube.

Izolarea m-a prins cu iubitul meu acasă, așa că tot ce gătesc se mănâncă până a doua zi, ca să pot trece la următoarea rețetă cu frigiderul gol. Îmi era frică că ne vom îngrășa în ritmul acesta, dar uite că afară e tot mai frumos și am, în spatele blocului, un loc ferit și îngrădit, unde mă antrenez aproape zilnic, ca să îmi păstrez vibe-ul pozitiv și să îmi țin kilogramele în frâu. Izolarea nu e un sfârșit de lume, ci o oportunitate de a genera idei și content pentru Youtube, de a îmbunătăți ce scăpări simțeam că am și de a petrece timp de calitate în cuplu”, a afirmat Alina Gologan.

citește și...