Chef Patrizia Paglieri nu mai are iubit. ”Am decis atunci că e mai bine singură”

22.02.2022, 11:36
Chef Patrizia Paglieri nu mai are iubit. ” Am decis atunci că e mai bine singură”

Chef Patrizia Paglieri, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit că s-a sepapart de iubitul său italian. Aceasta a explicat și care a fost motivul care a dus la despărțire. ”Am decis atunci că e mai bine singură”, a declarat chef Patrizia Paglieri. Vedeta este mama unui băiat, Francesco, cu care are o relație foarte apropiată.

Chef Patrizia Paglieri este cunoscută de la diverse show-uri culinare transmise la TV. De curând, Patrizia Paglieri a făcut echipă cu fiul său Francesco, la emisiunea ”Asia Express”, în cel de-al patrulea sezon al show-ului. Chef Patrizia Paglieri și fiul său au fost cea de-a patra echipă care a fost eliminată din concurs, în ultima etapă care s-a desfășurat pe teritoriul Georgiei.

În ceea ce privește viața sentimentală, chef Patrizia Paglieri a dezvăluit, pentru click.ro, că este din nou singură.

Chef Patrizia Paglieri nu mai are iubit. ”A început să fie gelos”

„De Sfântul Valentin n-am făcut nimic, pentru că nu mai am iubit, dar am gătit. Din păcate, este genul sicilian, prea posesiv. În decembrie am fost cu fiul meu la Londra, la un cuplu de prieteni gay, căsătoriți de 8 ani. Și am pus o poză pe Facebook cu unul din ei, și iubitul a început să fie gelos. Am decis atunci că e mai bine singură, mereu am fost pe cont propriu. Mai ales că eu nu mai stau cu cineva de peste 30 de ani. Am un copil frumos, deștept și muncitor, pe Francie, însă și el își dorește viață lui, să nu mai stăm împreună”, a mărturisit chef Patrizia Paglieri.

Chef Patrizia Paglieri, alături de fiul său, Francesco

Pentru aceeași sursă, chef Patrizia Paglieri a declarat că a decis să își vândă vila din Mogoșoaia, care are un teren de 3.000 metri pătrați și 10 camere, prețul cerut find de 320.000 de euro: „Da, este adevărat că vrem să o vindem, vrem să ne mutăm separat, Franci vrea și el să stea singur, să fie independent, poate mai vine cu o fată, cu prieteni să se joace pe play-station și are nevoie de casa lui. Eu vreau să-mi cumpăr o casă cu etaj și el să-și ia o garsonieră. Te obișnuieșți într-un fel și rămâi așa dacă nu-ți găsești perechea. Am hotărât să vindem casa aia de care ne leagă atâtea amintiri, dar a început să fie greu de întreținut, are mult teren și trebuie să trebăluim prin curte”.