Chef Patrizia Paglieri jurizează prima amuletă din sezonul 8 ”Chefi la cuțite”

07.09.2020, 12:19
Chef Patrizia Paglieri jurizează prima amuletă din sezonul 8 ”Chefi la cuțite”
Chef Patrizia Paglieri jurizează prima amuletă din sezonul 8 ”Chefi la cuțite”

Pe lângă farfurii spectaculoase și personaje care mai de care, telespectatorii vor asista în edițiile de audiții de la ”Chefi la cuțite” și la lupta pentru amulete a celor trei chefi.

Avantajele pe care le pot câștiga sunt mai multe și mai diverse în noul sezon: de la posibilitatea de a obliga echipa adversă să gătească cu o singură mână, până la șansa de a lua un concurent dintr-o altă echipă.

Numărul amuletelor și beneficiile pe care acestea le oferă vor cântări greu în cursa pentru câștigarea competiției. Primul chef care va juriza lupta în bucătărie dintre Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu este Chef Patrizia Paglieri. Dacă va ghici sau nu cine, ce a gătit și ce farfurie o va impresiona, telespectatorii vor descoperi în prima ediție a show- ului.

Debutul celui de-al optulea sezon ”Chefi la cuțite” aduce încă din prima seară personaje extrem de interesante. Edmond Zanidache trece de pe scenă direct în bucătărie. Artistul descoperit și crescut de Alex Velea vine la ”Chefi la cuțite” în încercarea de a cuceri și domeniul gastronomic.

Diana Mocan, o fetiță în vârstă de 6 ani,  va face deliciul serii prin replicile directe și atitudinea exuberantă cu care îi va cuceri pe chefi.

Când începe noul sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”

Sezonul 8 ”Chefi la cuțite” începe în această toamnă la Antena 1, în data de 7 septembrie 2020 și va fi difuzat trei zile pe săptămână  – luni, marți și miercuri. Show-ul ”Chefi la cuţite” a debutat la Antena 1 în martie 2016.

Dintre cele 7 sezoane de până acum, două au fost câştigate de concurenţi din echipa lui chef Scărlătescu, iar două din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Chef Sorin Bontea, care se poate lăuda cu trei sezoane câştigate la ”Chefi la cuţite”, a punctat în acest an şi o victorie la ”Asia Express”, din postura de concurent, alături de Răzvan Fodor.

 

citește și...