Chef Patrizia Paglieri face dezvăluiri dureroase. ”Și m-a amenințat cu pistolul”

27.06.2022, 13:04
Chef Patrizia Paglieri face dezvăluiri dureroase. ”Și m-a amenințat cu pistolul”
Chef Patrizia Paglieri face dezvăluiri dureroase. ” Și m-a amenințat cu pistolul”

Chef Patrizia Paglieri, în vârstă de 51 de ani, a făcut mărturisiri neașteptate la o emisiune online. Aceasta a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut în mariajul cu fostul său soț, tatăl fiului ei, Francesco. Vedeta a dezvăluit că fostul său soț a amenințat-o că o va omorî în momentul în care a decis să se despartă de el.

Chef Patrizia Paglieri este cunoscută de la diverse show-uri culinare transmise la TV. De curând, Patrizia Paglieri a făcut echipă cu fiul său Francesco, la emisiunea ”Asia Express”, în cel de-al patrulea sezon al show-ului. Chef Patrizia Paglieri și fiul său au fost cea de-a patra echipă care a fost eliminată din concurs, în ultima etapă care s-a desfășurat pe teritoriul Georgiei. În prezent, chef Patrizia Paglieri face parte din echipa emisiunii matinale ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D.

La emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, chef Patrizia Paglieri a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre relația cu tatăl fiului ei, Francesco. Aceasta a mărturisit că fostul partener a amenințat-o că o va ucide atunci când a vrut să se despartă de el.

Chef Patrizia Paglieri face dezvăluiri dureroase. ”I-am spus că mă duc o săptămână la părinții mei, să văd ce fac în România și nu m-am mai întors”

”Am regretat deja în luna de miere, nu era locul meu. Și o dată a uitat de ziua mea, și mi-am zis că dacă după patru ani a uitat de ziua mea, îți dai seama peste 10. Atunci i-am spus că mă duc o săptămână la părinții mei, să văd ce fac în România și nu m-am mai întors. Am decis să-l fac singură (n.r. fiul ei). Părinții mei mi-au spus: ”Patrizia suntem moderni dar nici chiar așa”. Și m-am dus să stau cu o doamnă italiană, cu o badantă italiană și mi-a spus sunt probleme în casă. Așa că m-am dus cu Francesco (n.r. fiul ei) o săptămână la mare și era perfect, așa că nu m-am mai întors. Și m-a amenințat cu pistolul: ”Dacă nu te reîntorci acasă, te omor””, a povestit chef Patrizia Paglieri, notează click.ro.

”A recunoscut copilul imediat după ce l-am născut dar după aceea nu a mai vrut. Greșeala cea mai mare a mea a fost că nu am acceptat să fac înseminare și să nu fac un copil singură. Nu s-a întâlnit niciodată cu tatăl lui”, a mai spus aceasta.

 

citește și...