Chef Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent la ”Chefi la cuțite”. ”Mă despart de ea cu inima frântă”

02.06.2021, 13:20
Chef Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent la ”Chefi la cuțite”. ”Mă despart de ea cu inima frântă”
Chef Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent la ”Chefi la cuțite”. ”Mă despart de ea cu inima frântă”

Seara de marți a adus la „Chefi la cuțite” o nouă victorie pentru echipa albastră condusă de chef Florin Dumitrescu, dar și o nouă eliminare din echipa mov, a treia de săptămâna aceasta.

Nicoleta Pop, bucătar ales de chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 9, a obținut aseară cel mai mic punctaj la proba individuală, motiv pentru care a părăsit competiția show-ului culinar. ”Pleacă Nico, un concurent care tot sezonul acesta a zâmbit! Nu a spus niciodată nu, a făcut tot timpul ce a trebuit să facă, a ajutat echipa și a împins cât a putut! Este un concurent de care mă despart cu inima frântă”, a spus căpitanul echipei mov, chef Cătălin Scărlătescu.

”Am ajuns la câțiva pași de semifinală. Pentru o amatoare a bucătăriei, ca mine, asta înseamnă enorm! Plec fericită, cu capul sus!”, a adăugat concurenta cu zâmbetul pe buze.

”Chefi la cuțite”, la sezonul 9

 

În data de 28 februarie 2021, ”Chefi la cuțite” a revenit la Antena 1 cu sezonul numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru cei trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1.

La sezon nou, personaje noi s-au alăturat echipei. Speak a fost noul ajutor al Ginei Pistol, cel care a stat de vorbă cu susținătorii concurenților și le-a aflat poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

Ulterior, Gina Pistol, moderatoarea ”Chefi la cuțite” a fost înlocuită la show. Cea care i-a luat locul este Irina Fodor. ”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise… Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui! Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele “interne” ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare ”Chefi la cuțite”.

citește și...