Charlotte Năstase, atac la Ilie Năstase. ”Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”

04.08.2022, 16:32

Războiul dintre Charlotte şi Ilie Năstase continuă. Charlotte Năstase face noi acuzăţii incredibile la adresa lui Ilie Năstase. Blondina îl atacă din nou pe Ilie Năstase. Tânăra îl acuză pe legendarul sportiv că ar fi „încercat să mă convingă să mă sinucid”. ”Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”

Charlotte Năstase a facut declarații năucitoare despre Ilie Năstase, într-un interviu exploziv pentru Click!

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase susține că tenismenul regretă că a adoptat-o și nu își dorește să mai știe nimic de ea. Charlotte a dezvăluit că tatăl ei chiar i-a spus că ar trebui să se sinucidă.

”Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”

„Am locuit în România patru ani, din 1996 până în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici. E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”, a spus Charlotte Năstase, care are cont pe Onlyfans, platforma dedicată adulților.

Tânăra spune că Ilie Năstase a aplicat tratament diferențiat, iar fratelui ei îi dădea mii de dolari pe lună, în timp ce ea primea 600 de doalari pe lună. Mai mult, blondina spune că sportivul a marginalizat-o dintotdeauna.

”Pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău”

”Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covidului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?! Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?! Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani. El a zis clar în înregistrare: Pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău. Ca să fiu sinceră, eu cred că el, pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine, nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit.

Îmi amintesc că atunci când fratele meu venea să-l viziteze, pe mine mă lăsau în hotel cu orele. Odată la Londra, când aveam vreo 13 ani, eu am adormit după o cursă cu avionul și când m-am trezit, ei erau plecați de opt ore!”, a spus ea.

 

Pe de altă parte, tânăra îi este recunoscătoare Amaliei Năstase. Aceasta spune că Amalia a susținut-o, însă Ilie Năstase nu a făcut-o, și se simte jenată să aibă un tată pe care nu o vrea.

”E jenant să ai așa un tată, o persoană incredibilă, așa un mare sportiv și el nici nu vrea să mă vadă!”

„Așa făcea și când Amalia încerca să-l facă să mă includă și pe mine în viața lui. O iubesc pe Amalia, ea e unul din idolii mei, sunt norocoasă că am avut așa o mamă vitregă în toți acești ani. A fost singura care m-a susținut! Și Emma, și Alessia sunt incredibile! Sunt fericită că am o familie ca ele!
E jenant să ai așa un tată, o persoană incredibilă, așa un mare sportiv și el nici nu vrea să mă vadă! Să spună așa lucruri și să-și lase propria fiică de izbeliște! Dar am supraviețuit și, în sfârșit, sunt fericită!”, a mai adăugat Charlotte.

citește și...