Charlotte, atac la Ioana Năstase: „Nu eu am o fiică care i-a fost răpită!”

26.07.2022, 21:09

Un alt scandal e pe cale să izbucnească în lumea mondenă. Totul după ce Ioana Năstase a făcut declarații acide la adresa fiicei legendarului sportiv. Ce mesaj a transmis tânăra pe Facebook.

Charlotte Năstase, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu Alexandra King, tună și fulgeră, după cele mai recente declarații ale Ioanei Simion.

Tânăra, în vârstă de 32 de ani, a postat un mesaj dur pentru soția tatălui său.

Charlotte, atac la Ioana Năstase

„Hei, presa din România și Ioana Năstase… eu nu am copii și nu eu am o fiică care i-a fost răpită! Tu te-ai măritat cu el”, i-a transmis Charlotte soției lui Nasty, Ioana Năstase.

Charlotte Năstase a declarat recent că nu are deloc o relație bună cu tatăl ei și nu l-a mai văzut pe acesta de la vârsta de 18 ani.  Ioana Simion a reacționat și a taxat-o dur pe fiica sportivului. Mai mult, aceasta spune că Amalia Năstase ar fi sfătuit-o să facă ”o grămadă de bani”.

”Mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”

„Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare. Am vorbit cu Amalia Năstase chiar și când mi-am făcut cont pe OnlyFans și m-a încurajat. Mi-a spus: “Du-te și fă o grămadă de bani.”, spus Charlotte, pentru ziare.com.

Ioana Năstase, actuală soție a tenismanului a declarat recent că Charlotte i-ar fi cerut tatălui ei o mașină extrem de scumpă, în condițiile în care tânăra nu a prestat în viața ei o oră în câmpul muncii.

„Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașînă și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașînă!

Ilie a avut grijă de ea, că de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea!

Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui.

 Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate pentru Click!

citește și...