Cezar Ouatu, eliminat de la ”Ferma”. A pierdut două dueluri

02.10.2020, 10:56
Cezar Ouatu, eliminat de la ”Ferma”. A pierdut două dueluri
Cezar Ouatu, eliminat de la ”Ferma”. A pierdut două dueluri

Cezar Ouatu a fost eliminat din show-ul ”Ferma”. Acesta a pierdut două dueluri, cu Andrei Stoica și cu Giulia Nahmany.

Cezar Ouatu a fost unul dintre concurenții care participă sezonul acesta la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV. Acesta a fost nominalizat la duel și s-a întrecut în ring cu luptătorul Andrei Stoica.  Cezar Oautu a pierdut duelul în fața lui Andrei Stoica, dar a mai primit o șansă de a lupta pentru a rămâne în competiție.

Acesta a concurat ulterior cu Giulia Nahmany, concurenta din tabăra bandiților care și-a dorit să participe la un duel. Hotărarea a fost una câștigătoare pentru vedetă. Giulia Nahmany a câștigat proba în care trebuia să se mențină în echilibru, într-un picior, cu două linguri cu ouă în ele, ținute în mâini.

Giulia Nahmany s-a dovedit a fi mai concentrată și a reușit să se stea în acea poziție fără să lase impresia că ar putea ceda. De cealaltă parte, la fel ca la duelul precedent, Cezar Ouatu s-a dezechilibrat la un moment dat, iar de această dată a părăsit definitiv concursul.

Mesajul transmis de Cezar Ouatu după ce a fost eliminat din competiție

Pe contul său de socializare, Cezar Ouatu a transmis un mesaj după ce a fost eliminat de la show-ul ”Ferma”.

”A fost e experiență grea, unică, o lecție de viață, o provocare acceptată și asumată cu suflet pănă la capăt !!!
Mulțumesc PRO TV, Ferma. Orășeni vs săteni și tuturor celor care m-au susținut in tot acest timp fiind alături de mine in acest itinerariu unic din viața mea!

Am învățat multe, am învățat ce înseamnă cu adevărat să prețuiești ceea ce ai, cât de importantă este uneori deconectarea de lumea modernă și cât de esențial este să iubești și să simți din tot sufletul dorul de toți cei dragi ce te așteaptă acasă cu inima deschisă ! Felicitări Andrei Stoica și succes mai departe ?!!!”, a spus artistul.

 

citește și...