Celia vorbește despre căsnicia sa. ”Nu accept supărarea din nimicuri”

13.04.2022, 13:21
Celia vorbește despre căsnicia sa. ”Nu accept supărarea din nimicuri”
Celia vorbește despre căsnicia sa. ”Nu accept supărarea din nimicuri”

Celia, pe numele său real Cristina Ioana Socolan,a făcut dezvăluiri din mariajul său cu Ardeli Ancuța. Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, a mărturisit că ea și partenerul ei de viață au trecut prin momente dificile în relația lor de cuplu. ”A durat ceva timp să ne revenim la normal. După, am realizat și noi că am fost la un pas să ne pierdem și cât de trist ar fi fost să se ajungă la asta”, a declarat Celia.

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, împreună cu care are un băiețel, Angelo Ioan. În data de 16 februarie 2022, Celia a devenit mămică pentru a doua oară. Artista a adus pe lume o fetiță, pentru care a ales numele Sara-Maria.

Cântăreața a dezvăluit, pentru revista Viva, că ea și partenerul ei de viață au trecut printr-o perioadă grea în mariajul lor. Aceasta a explicat și cum au reușit ea și soțul ei să depășească momentele dificile.

Celia vorbește despre căsnicia sa. ”Ambii exageram și ambii credeam că nu mai este suficientă iubire în celălalt”

”Epuizarea acumulată în primii doi ani a culminat cu pierderea unei sarcini în luna a treia. Aceasta se întâmpla în același interval în care soțul meu și-a pierdut tatăl… El avea nevoie de susținere, eu – de asemenea, și era să ne pierdem unul pe celălalt. Din orgolii, din epuizare, din tristețe, din stările aduse de mini-depresia în care mă aflam… Ambii exageram și ambii credeam că nu mai este suficientă iubire în celălalt, când, de fapt, eram amândoi răniți și încă ne iubeam enorm”, a mărturisit artista.

”Unde e cu adevărat iubire, nu se sfârșește! Iar noi chiar ne-am luat din iubire! A durat ceva timp să ne revenim la normal. După, am realizat și noi că am fost la un pas să ne pierdem și cât de trist ar fi fost să se ajungă la asta”, a mai spus ea.


Despre discuțiile care apar între ea și soțul său, celia a declarat: ”Mai apar din nimicuri, pentru că suntem oameni, suntem diferiți, vedem uneori lucrurile diferit și ținem fiecare la viziunea lui…, însă nu țin mult. Nu accept supărarea din nimicuri și, imediat ce trec nervii, revenim la stări pozitive, avem de unde ne încărca pozitiv, de ce să acceptăm să stăm supărați din nimicuri?”.

 

citește și...