Celia se retrage din muzică. ”Am simțit că nu-mi mai găsesc locul”

15.11.2021, 14:18
Celia se retrage din muzică. ”Am simțit că nu-mi mai găsesc locul”
Celia se retrage din muzică. ”Am simțit că nu-mi mai găsesc locul”

Celia, pe numele său real Cristina Ioana Socolan, a luat decizia de a se retraghe de pe scena muzicală, după cum a dezvăluit la o emisiune online. ”Am simțit că nu-mi mai găsesc locul”, a spus vedeta.  Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, a vorbit și despre cea mai frumoasă etapă din viața sa din prezernt, artista fiind încărcinată cu cel de-al doilea copil.

Celia este una dintre artistele cunoscute de pe scena muzicală din România. În plan personal, Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, împreună cu care are un băiețel, Angelo Ioan. Acum, cântăreața este însărcinată cu cel de-al doilea copil și urmează să devină mămică peste doar câteva luni.

Celia a acordat un interviu la podcastul „Viața Vedetelor”, în care a vorbit despre cariera sa muzicală. Artista a afirmat că a decis că se retrage din muzică. Celia intenționează să se retragă de pe scena muzicală și să se ocupe de familia sa.

Celia se retrage din muzică. ”Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puțin”

„Am simțit că nu-mi mai găsesc locul. Să poți să te menții ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-și oferi energia în proiectul respectiv. Iar eu pot să spun că m-am retras. Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puțin. Mi-am lăsat amprenta frumos, zic eu, am trecut etapa asta minunat, mi-am trăit visul copilăriei. E adevărat că mi-aș fi dorit să ajung un artist internațional, simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât. Dar nu se știe niciodată, după ce trece un an, poate doi, de la sarcină. Am câteva piese gata… Dar te miri când vin înapoi”, a declarat Celia, notează click.ro.

Celia este în culmea fericirii că va avea al doilea copil, o fetiță, mai ales că a pierdut două sarcini. „Suntem și am fost extrem de fericiți, e o mare binecuvântare, mai ales când se întâmplă după ce pierzi aproape de tot speranța că mai e posibil să vină pe lume un nou suflețel. E clar că al doilea copil e o mare binecuvântare pentru că ni l-am dorit de mulți ani, îmi pare minunat și faptul că avem un băiat și o fetiță, Angelo va avea mereu grijă de surioara lui și voi fi mai liniștită în perioada adolescenței ei, cu gândul că e fratele ei aproape, el fiind cu șapte ani și ceva mai mare decât ea. Viitorul sună bine!”, a mai declarat vedeta.

citește și...