Cele trei grupuri din echipa lui Florin Ristei care merg mai departe la ‘X Factor 2020’. Jurații au fost impresionați până la lacrimi

04.12.2020, 00:27
Cele trei grupuri din echipa lui Florin Ristei care merg mai departe la 'X Factor 2020'. Jurații au fost impresionați până la lacrimi
Cele trei grupuri din echipa lui Florin Ristei care merg mai departe la 'X Factor 2020'. Jurații au fost impresionați până la lacrimi

Maratonul eliminărilor de la ‘X Factor’ a continuat joi seară, 3 decembrie! A venit rândul concurenților din grupele lui Florin Ristei să treacă de Bootcamp și să demonstreze că pot merge în etapa următoare.

Florin Ristei a avut de luat decizii foarte grele în ediția de joi seară, 3 decembrie, a show-ului ‘X Factor’, ajuns la al nouălea sezon.

11 grupuri au încercat să impresioneze prin talentul vocal, însă Florin Ristei a trebuit să ofere doar trei scaune celor mai bune grupuri pentru a merge mai departe în etapa Duelurilor.

La început, juratul a pus pe scaun multe grupuri, însă a și ridicat câteva dintre ele spre finalul acestei ediții. În cele din urmă, Florin Ristei a ales să meargă mai departe cu trei grupuri: Tiny Tigers, Gemenele Conta și Super 4.

Tiny Tigers

Grupul Tiny Tiger este format din patru fete. Adolescentele au reușit să îl impresioneze pe Florin Ristei, care le-a oferit un scaun pentru etapa următoare.

Karina Ștefan (15 ani), Alexandra Căpitanescu (17 ani), Bianca Ionescu ( 17 ani) și Carla Ionita ( 14 ani) sunt concurentele din trupă care merg direct în etapa Duelurilor.

Gemenele Conta

Gemenele Contra au 22 de ani și sunt studente la Facultatea de muzică din Timișoara. Acestea au impresionat cu vocea lor caldă de la primele versuri ale melodiei. Inițial, Florin Ristei nu era decis să le ofere un scaun gemenelor, însă s-a răzgândit pe parcurs.

‘În cazul vostru am simțit o emoție pură, exact ce am simțit și în momentul Andradei, concurenta din echipa mea. Excelent moment! Ăsta este un moment care m-a uns la inima‘, le-a spus Ștefan Bănică.

Super 4

Trupa Super 4 este formată din patru italieni simpatici, care au venit din Napoli special pentru a participa anul acesta la ‘X Factor’. Membrii grupului sunt: Salvatore Lampitelli, Gregorio Rega, Francesco Boccia, Aurelio Fierro Jr.

Cei patru concurenți formează o trupă de excepție și au reușit sa facă un moment spectaculos. Vocile lor i-au ridicat pe jurați în picioare, iar Florin Ristei i-a ales să meargă în etapa Duelurilor.

‘Sunteți clar un grup care anul acesta concurează pentru marele premiu X Factor, asta este clar. Am asistat gratis la un concert și aș sta doua ore cu masca pe figură să vă ascult’, a declarat Ștefan Bănică.

Vineri, 4 decembrie, este rândul Deliei să-și aleagă concurenții pe următoarea etapă. Jurata este mentorul concurenților (băieți și fete) cu vârsta peste 24 de ani.

citește și...