Cine este Andrada Precup, tânăra nevăzătoare care l-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă la ‘X Factor’

28.11.2020, 13:07
Cine este Andrada Precup, tânăra nevăzătoare care l-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă la 'X Factor'
Cine este Andrada Precup, tânăra nevăzătoare care l-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă la 'X Factor'

Andrada Precup, tânăra nevăzătoare care l-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă la ‘X Factor’, are o poveste de viață impresionantă. 

Adolescenta de 17 ani, originară din Slatina, i-a făcut pe jurați să plângă în al doilea Bootcamp al sezonului 9 X Factor. Andrada Precup a primit un loc pe scaun de la Ștefan Bănică, care nu a putut să își stăpânească lacrimile când a auzit-o cântând.

Andrada Precup este nevăzătoare

Andrada nu poate vedea, însă consideră că în schimbul deficienței Dumnezeu a recompensat-o cu harul de a cânta

‘Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor’, a mărturisit tânăra.

Andrada Precup a fost ultima concurentă care a urcat pe scenă pentru a-și pune în valoare calitățile vocale. Ștefan Bănică Jr. a fost impresionat profund de aceasta și a început să plângă. În plus, a urcat pe scenă lângă Andrada și a îmbrățișat-o.

‘E extraordinar! Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare! E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională. Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat’, spus Ștefan Bănică după ce Andrada a cântat.

Pentru că cele trei scaune erau deja ocupate de alte concurente din echipa lui, Ștefan Bănică a trebuit să renunțe la una dintre cele trei concurente. Cea pe care Ștefan Bănică a decis să o ridice de pa scaun a fost Oana Velea.

A participat și la ‘Românii au talent’

Puțini sunt cei care știu că Andrada Precup a participat la ‘Românii au talent’, în urmă cu cinci ani, acolo unde a interpretat melodia Memories a lui Nicole Cherry. Apoi, ea a fost prezentă în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la PRO TV. La vremea respectivă, Andrada Precup a avut parte de o surpriză de proporții. Nicole Cherry s-a oferit să cânte cu ea, în direct, la show-ul ‘Happy Hour’.

citește și...