FOTO. Cele trei fiice ale lui Sylvester Stallone “sunt gata să devină următoarele Kardashians”. Cum arată cele trei tinere

03.09.2022, 16:04

Cele trei fiice ale lui SYLVESTER Stallone și-au propus să devină următoarele Kardashian, acum că actorul s-a despărțit de mama lor, Jennifer Flavin, au declarat surse pentru The U.S. Sun. “Oamenii le spun de ani de zile că ar trebui să fie următoarele Kardashian, iar acum au în sfârșit șansa de a testa asta.”

Recent, s-a aflat că starul Rocky, în vârstă de 76 de ani, divorțează de fostul model Jennifer, în vârstă de 54 de ani, după 25 de ani de căsnicie.

Fostul cuplu le are împreună pe fiicele Sophia, 26 de ani, Sistine, 24 de ani, și Scarlet, 20 de ani.

Cele trei fiice ale lui Sylvester Stallone “sunt gata să devină următoarele Kardashians”

Sophia și Sistine găzduiesc în prezent împreună podcastul Unwaxed, Sophia, absolventă a University of Southern California, administrează, de asemenea, un club de carte digitală pe Instagram, în timp ce sora ei mai mică a pornit deja o carieră în modeling și actorie.

Între timp, fiica cea mai mică, Scarlet, a absolvit liceul anul trecut, unde a fost o vedetă de atletism și a fost selectată anterior, alături de surorile sale, pentru a fi Miss Globurile de Aur în 2017.

“Oamenii le spun de ani de zile că ar trebui să fie următoarele Kardashian”

Înainte de a se afla vestea despărțirii, mama Jennifer a postat pe 10 august o fotografie cu ea pe Instagram alături de fiica ei și a scris: “Aceste fete sunt prioritatea mea, nimic altceva nu contează. Noi 4 pentru totdeauna”.

Toate cele trei fete au răspuns în comentarii, Sophia scriind: “Ești stânca noastră, majoreta și cea mai incredibilă mamă. Suntem atât de norocoase să te avem”.

Jennifer și-a dorit întotdeauna ca fiicele ei să își întindă mai mult aripile și să devină personaje mai importante din industrie, dar este aproape imposibil să faci asta, chiar și atunci când ești în afara casei, când ai un tată tradițional care conduce familia. ”

Persoana din interior a continuat: “Despărțirea acestei căsnicii va schimba cursul vieții tuturor, dar surorile Stallone sunt într-adevăr pregătite să iasă în evidență și să facă lucruri importante acum că nu mai sunt în lesă. Oamenii le spun de ani de zile că ar trebui să fie următoarele Kardashian, iar acum au în sfârșit șansa de a testa asta.”

Sophia a spus că aspiră să aibă propriile linii de modă și de machiaj precum Kylie Jenner. Într-un interviu acordat în 2017 pentru The Hollywood Reporter, ea a spus “Vreau să fiu un antreprenor și să am propria mea linie de modă și de machiaj. Cred că astăzi totul se rezumă la digital și social media, așa că a fi recunoscută este un atu imens. Cum ar fi, Kylie Jenner Lip Kit este în plină expansiune .”

Într-un interviu acordat Paris Match în 2012, mama ei, Jennifer, a declarat că dintre cele trei fete, Sophia este cea care seamănă cel mai mult cu Sly.

Ea a dezvăluit: “Au o legătură foarte specială, gândesc la fel și chiar au aceleași gesturi. Sophia este dragostea vieții lui”. Totuși, dintre cele trei, Sistine este cea care calcă cel mai mult pe urmele carierei tatălui ei”.

Tânăra și-a făcut debutul în actorie în 2019 în filmul horror 47 Meters Down: Uncaged și a jucat, de asemenea, anul trecut în Midnight in the Switchgrass, alături de Bruce Willis, Megan Fox și Machine Gun Kelly.

 

 

citește și...