Jennifer Flavin îi cere divorțul de Sylvester Stallone după 25 de ani de căsnicie. Ce acuzații îi aduce fostul model

25.08.2022, 13:02

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin s-au despărțit, la câteva luni după ce și-au sărbătorit aniversarea nunții de argint. Actele de la tribunal arată că Flavin, în vârstă de 54 de ani, un fost model, a depus actele la 19 august în Palm Beach County, Florida, pentru a pune capăt oficial uniunii cu starul din “Rambo”.

Soția lui Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, a cerut divorțul după 25 de ani de căsnicie, poate confirma Fox News Digital.

Într-o declarație pentru Fox News Digital, Stallone a spus: “Nu am mai văzut-o de mult timp: “Îmi iubesc familia. Ne ocupăm pe cale amiabilă și în privat de aceste probleme personale”.

Jennifer Flavin îi aduce acuzattii lui Sylvester Stallone

Jennifer Flavin ar fi depus actele de divorț în Florida vinerea trecută, potrivit unor surse pentru TMZ. De asemenea, Flavin l-a acuzat pe Sylvester Stallone că a mutat bunuri din fondurile lor maritale. Mai exact, în documentele de la tribunal s-a sugerat că Stallone acoperea anumite bunuri, ceea ce a dus la o “distribuție inegală” între cei doi soți.

Echipa de avocați a lui Flavin susține, de asemenea, că soțului ei ar trebui “să i se interzică, să vândă, să transfere, să cesioneze, să greveze sau să disipeze orice active pe durata procedurii”.

Stallone a acoperit un tatuaj de pe bicepsul drept

Au existat speculații în jurul despărțirii cuplului după ce starul din “Rocky” a acoperit un tatuaj cu chipul soției sale cu arta regretatului său câine Butkus.

Actorul și și fostul model și-au început relația la începutul anilor ’90. Potrivit IMDb, Flavin a apărut în rolul unei fete de livrări în “Rocky V” în 1990.

În august 1996, cuplul a întâmpinat prima lor fiică, Sophia Rose Stallone. S-au căsătorit în mai 1997, apoi au primit fiicele Sistine Rose în 1998 și Scarlet Rose în 2002.

Stallone și Flavin nu au părut să se ferească de ochii publicului, apărând la Premiile Oscar în 2016 și la premiera filmului “47 Meters Down: Uncaged” – în care a apărut Sistine – în 2019.

În ianuarie 2021, Stallone și Flavin și-au listat casa din Beverly Park pentru 110 milioane de dolari, după ce au renunțat la 35,38 milioane de dolari pentru un complex din Palm Beach.

În luna mai, și-au sărbătorit cea de-a 25-a aniversare a căsătoriei.

“Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie ceea ce a însemnat pentru viețile noastre această femeie dedicată și răbdătoare, incredibil de altruistă, și îmi doresc doar să mai fie încă 25”, a scris Stallone în legenda postării sale de celebrare pe Instagram. “Îți mulțumesc, iubito!”

Căsătoria a fost prima căsătorie a lui Flavin. Stallone a fost căsătorit anterior cu actrița Brigitte Nielsen din 1985 până în 1987 și cu prima soție Sasha Czack din 1974 până în 1985.

citește și...