Sharon Stone, în vârstă de 64 de ani, își înnebunește fanii. Vedeta s-a pozat topless

25.07.2022, 14:06

Actrița hollywoodiană Sharon Stone le-a arătat fanilor că este încă în formă în recenta sa fotografie de pe Instagram, care a provocat o apariție topless a ei, după o serie de instantanee fierbinți.

Actrița americană Sharon Stone și-a reluat statutul de sex-simbol al anilor ’90 în ultima sa fotografie topless.

Cu doar un prosop ascunzându-i sânii, Sharon a pozat în recenta sa postare de pe Instagram, bucurându-se de o zi însorită la piscină, potrivit dailystar.co.uk.

Sharon a fost fotografiată în bikini

Vedeta de la Hollywood Sharon a fost fotografiată în bikini cu imprimeu leopard verde și cu un prosop în dungi așezat pe umeri.

În vârstă de 64 de ani a adăugat: “Cu recunoștință imperfectă într-o zi perfectă”, înnebunindu-i pe fani.

Sharon a revenit pe prima pagină a ziarelor

Sharon a distribuit imaginea și pe poveștile ei de pe Instagram, asigurându-se că toată lumea a văzut-o pe femeia fatală arătând radiantă ca întotdeauna.

Postarea a primit 101k like-uri în primele șapte ore de când a fost live.

Încărcarea ei de pe Instagram, lăsând puțin loc imaginației, s-a alăturat unui șir de postări sexy care au făcut-o pe Sharon să revină pe prima pagină a ziarelor.

Prezentă la show-ul pentru bărbați Dolce și Gabbana în urmă cu două săptămâni, Sharon a îmbrăcat o salopetă strălucitoare de culoarea lămâii, asortată cu un look de buze roz aprins și cu șuvițele ei blonde și scurte, date pe spate.

Sharon, care are trei fii prin adopție, a detaliat experiența ei cu pierderea sarcinii, spunând: “Am pierdut trei copii”: “Noi, ca femei, nu avem un forum pentru a discuta despre profunzimea acestei pierderi. Am pierdut nouă copii prin avort spontan”.

Sharon a povestit în cadrul emisiunii Women’s Hour de la BBC Radio 4 despre “factorul reumatoid legat de lupus”, care i-a îngreunat sarcina până la termen.

 

citește și...