Cele mai mari dorințe ale Irinei Rimes. ”Vreau să joc la nunta fratelui meu”

13.11.2020, 12:29
Cele mai mari dorințe ale Irinei Rimes. ”Vreau să joc la nunta fratelui meu”
Cele mai mari dorințe ale Irinei Rimes. ”Vrau să joc la nunta fratelui meu”

Cântăreața Irina Rimes a vorbit despre cele mai mari dorințe pe care le are și care, deocamdată nu s-au îndeplinit.

Irina Rimes și-a deschis sufletul într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro. Artista a vorbit despre visurile pe care le are. Una dintre dorințele ei este aceea de a juca la nunta fratelui său.

”O grămadă de lucruri… Aş vrea 1 milion de euro, vreau o casă pentru mama şi tata aici, la Bucureşti, vreau să scriu o piesă pentru Adele, vreau să am timp să călătoresc în toată lumea, vreau să lansez un album în limba franceză şi să aibă succes, vreau să vorbesc fluent limba franceză cu un nativ, vreau să nu îmbătrânesc niciodată, vreau să mănânc şi să nu mă îngraş, vreau să am destulă putere încât să-mi duc până la capăt toate planurile, vreau să am viziunea de a-mi construi proiectul în aşa fel încât să aibă succes în fiecare etapă, vreau ca toţi oamenii din jurul meu să fie fericiţi, vreau să joc la nunta fratelui meu, vreau să-mi fac o casă în pădure, iar unul dintre pereţii casei să fie din sticlă, vreau să treacă această pandemie, vreau ca oamenii să fie mult mai responsabili faţă de planeta pe care trăiesc, aş vrea că oamenii să înveţe odată şi pentru totdeauna să trieze deşeurile, să nu mai arunce aiurea deşeuri în spaţii naturale, aş vrea să nu mai existe sărăcie, dezinformare. Aş vrea drepturi egale pentru toată lumea, accesul la medicină egal, nivel de trăi egal, justiţie tuturor… Visuri de copil…”, a mărturisit Irina Rimes.

Irina Rimes, despre colegii săi de la ”Vocea României”


Irina Rimes este unul dintre cei patru antrenori de la emisiunea ”Vocea României”, transmisă de postul de televiziune Pro TV. Artista îi are colegi pe Tudor Chirilă, Smiley și Horia Brenciu.

Întrebată dacă l-a sunat vreodată pe Tudor Chirilă pentru o problemă, Irina Rimes a răspuns: ”Desigur, şi nu ezit să fac asta. Avem o relaţie amicală foarte bună şi foarte strânsă”.

Cântăreața a dezvăluit și că l-a felicitat pe Smiley în momentul în care a aflat că acesta urmează să devină tătic pentru prima oară. ”Cu prima ocazie când l-am văzut, l-am felicitat. Mă bucur foarte mult pentru amândoi, vestea asta a fost că o floare într-un câmp în care creştea numai iarbă”, a spus Irina Rimes.

citește și...