Anunțul despre ”Vocea României”. Se întâmplă pentru prima oară în zece ani

15.08.2020, 12:28
Anunțul despre ”Vocea României”. Se întâmplă pentru prima oară în zece ani
Anunțul despre ”Vocea României”. Se întâmplă pentru prima oară în zece ani

Show-ul de talente ”Vocea României” va lipsi de la Pro TV în toamna aceasta, pentru prima oară în zece ani.

Oficialii postului de televiziune pro TV au confirmat pentru Pagina de Media că au anulat castingul și filmările pentru emisiunea ”Vocea României” din cauza pandemiei de coronavirus.

”Confirmăm faptul că Vocea României nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea României.

Siguranța angajaților nostri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, au declarat oficialii Pro TV într-un răspuns pentru Pagina de Media.

„Vom reveni cu detalii despre viitorul sezon când contextul ne va permite”, au mai precizat reprezentanții Pro TV.

Ultima ediție a fost câștigată de Dragoș Moldovan

Dragoș Moldovan, cel care a câștigat ultima ediție a concursului ”Vocea României”, de la Pro TV, a dezvăluit ce a făcut cu banii pe care i-a încasat după în încheierea competiției.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica, Dragoș Moldovan a explicat ce a făcut cu suma câștigată la ”Vocea României”, 100.000 de euro. Tânărul a declarat că o parte din bani i-a investit în instrumente și în muzică, iar „de restul mi-am cumpărat un apartament în Timișoara”.

Dragoș Moldovan, cel care a câștigat Vocea României 2019, a făcut parte din echipa antrenată de Tudor Chirilă. Pe locul 2 s-a clasat Andi Țolea (echipa Smiley). Podiumul a fost completat de Jasmina Răsădean (echipa Irina Rimes). Pe ultimul loc s-a clasat Elena Bozian (echipa Horia Brenciu). Tudor Chirilă a obținut al patrulea succes ca antrenor, după Tiberiu Albu (2014), Cristina Bălan (2015) și Teodora Buciu (2016).

„Mulțumesc mult tuturor celor care m-au susținut și m-au votat. Încă nu îmi dau seama cum mă simt. Trebuie să mai treacă vreo oră așa să mă liniștesc și să-mi dau seama de ce tocmai s-a întâmplat. Am spus mereu că de când am venit la acest concurs nu mi-am făcut niciun fel de așteptări și am vrut dar să cânt cât mai bine și să trăiesc momentele atunci pe scenă. A fost un drum foarte fain, în care am cunoscut mulți oameni faini”, a spus Dragoș Moldovan după competiție.

 

 

citește și...