Cele mai frumoase gemene din lume. Ce fac adolescentele în prezent

07.10.2022, 20:12

A avea un geamăn poate fi cel mai mare cadou pe care îl poți primi vreodată. Este atât de uimitor să ai o legătură specială cu cineva care va fi alături de tine în toate aventurile pe care ți le va aduce viața. Acestea sunt gemenele Leah Rose și Ava Marie. Surorile identice Ava Marie și Leah Rose Clements sunt cunoscute ca fiind “cele mai frumoase gemene din lume”.

Aceste fete au luat cu asalt industria modei și a modelingului, începându-și cariera profesională la doar șapte ani. În doar patru ani, ele au adunat peste 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram și au fost prezentate pe tot web-ul.

Vom arunca o privire în istoria drăguță a celor mai frumoase gemene din lume și ce fac ele în prezent.

Părinții din spatele celor mai frumoase gemene din lume

Jaqi și Kevin Clements sunt căsătoriți din 2003. Cuplul extrem de atrăgător a dat naștere primului lor copil, Chase, în 2008. Acesta avea să fie începutul unei familii frumoase.

La doi ani după nașterea fiului lor, Jaqi și Kevin le-au adus pe lume pe gemenele lor identice Ava și Leah. Fericiții părinți au fost atât de încântați de completarea familiei lor încât nu aveau nicio idee despre ce avea să se întâmple în continuare.

“Cele mai frumoase gemene din lume”

De îndată ce cele două fete s-au născut, complimentele din partea familiei și a prietenilor au început să curgă instantaneu. Însă, numeroasele cereri venite din partea străinilor au fost cele care au determinat-o pe Jaqi să-și înscrie gemenele la o agenție de modeling la vârsta de doar 6 luni.

Cele două frumuseți au devenit instantaneu vedete virale, fiind numite “cele mai frumoase gemene din lume”. Cu toate acestea, mama lor îngrijorată, Jaqi, și-a dat seama că gemenele ar putea să nu fie pregătite pentru acest nivel de faimă la o vârstă atât de fragedă; și le-a retras rapid pe fete de la agenția de modeling.

De atunci, gemenele au trăit o viață relativ cotidiană, însă, la cea de-a 7-a aniversare, lucrurile aveau să se schimbe pentru totdeauna.

Cariera lor a început oficial la 7 ani…

O Ava și o Leah mai în vârstă, acum mai încrezătoare, împreună cu faptul că șapte este un număr norocos, au atras atenția mamei Jaqi, care a văzut în acest lucru un semn bun. Ea a simțit că gemenele erau acum pregătite să se lanseze în inevitabilele lor cariere de modeling.

Fetelor le plăcea să facă fotografii și adorau lumina reflectoarelor, dar cele două fete aveau încă multe de învățat despre modeling. Atunci Jaqi a avut ideea genială de a lansa o pagină de Instagram pentru gemene. În acest fel, Ava și Leah își puteau exersa meseria, iar agențiile de modeling le puteau observa talentul.

Pagina de Instagram a fost un succes instantaneu; atracția sa virală le-a ajutat pe gemene să câștige rapid mii de urmăritori noi în fiecare lună.

Câți urmăritori Instagram au gemenele în prezent

Gemenele Clements au avut nevoie de doar patru ani pentru a-și construi contul de social media până la un număr impresionant de 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram! Părinții lor administrează în prezent contul și postează în mod regulat conținut cu aventurile și ținutele drăguțe ale fetelor.

Ce fac Ava și Leah astăzi

În aceste zile, gemenele identice sunt ocupate cu carierele lor de modele, influenceri în social media și actorie.

În ultima vreme, ele au fost ocupate cu proiectarea colecțiilor lor de îmbrăcăminte și de accesorii de frumusețe. Colaborările lor au fost văzute pe PYT Beauty și în magazinele Bloomingdales, Nordstrom și Macy’s. De asemenea, au un canal Youtube, unde le puteți surprinde pe Ava și Leah în aventurile de zi cu zi alături de restul familiei Clements.

Se pare că gemenele Clements au parte de o educație fantastică, cu părinți grijulii; care atât gestionează, cât și monitorizează cu atenție cariera fetelor.

 

 

 

citește și...